Ohita
Taffel tuo jälleen kauppoihin kaikkien sipsinystävien unelman – oman sipsijoulukalenterin
Taffel tuo jälleen kauppoihin kaikkien sipsinystävien unelman – oman sipsijoulukalenterin

Tiedote -

Taffel Yllärikalenteri ilahduttaa sipsinystäviä tänäkin jouluna

Taffel tuo jälleen kauppoihin kaikkien sipsinystävien unelman – oman sipsijoulukalenterin. Viime vuoden tapaan Taffel Yllärikalenteri sisältää pääosin syötäviä herkkuja, mutta joukossa on myös muutama Taffel-aiheinen yllätystuote.

Taffelin ensimmäinen sipsijoulukalenteri oli viime vuonna joulukalentereiden ehdoton hitti, joka herätti suurta innostusta sipsifanien keskuudessa. Taffelille sipsijoulukalenterin valtava suosio oli iloinen yllätys.

”Yllärikalenterin suosio kertoo paitsi Taffel-brändin vetovoimasta, myös suomalaisten intohimoisesta suhtautumisesta sipseihin. Taffel on Suomen vanhin ja tunnetuin snacksbrändi, Ahvenanmaan tehtaamme on valmistanut Suomen suosituimpia sipsejä jo yli 50 vuoden ajan. On upeaa, että voimme yllättää ja ilahduttaa sipsijoulukalenterilla fanejamme ympäri Suomen”, kertoo Taffelin markkinointipäällikkö Petra Väkelä.

Taffel Yllärikalenteri sisältää pääosin syötäviä herkkuja, mutta joukossa on myös muutama Taffel-aiheinen yllätystuote. Perinteistä poiketen Taffelin sipsijoulukalenterissa on 31 luukkua 24 luukun sijaan, eli ylläreitä riittää joulukuun jokaiselle päivälle. Painoa kalenterilla on yli kilon verran.

Käsin pakattavia kalentereita valmistetaan tänä vuonna kaksinkertainen määrä, ja kysynnästä odotetaan Taffelilla edelleen kovaa.

”Taffel-tontut valmistavat nyt tuplamäärän kalentereita viime vuoteen verrattuna, jotta useampi sipsifani pääsisi jännittämään luukkujen sisältöä. Kauppakohtainen kalenterierä tulee kuitenkin olemaan rajattu, joten oma kalenteri kannattaa napata heti talteen, jos sellaisen kaupassa näkee ”, Väkelä sanoo.

Ensimmäiset kalenterit toimitetaan kauppoihin loka-marraskuun vaihteessa. Kalentereita myydään niin kauan, kun tuotteita riittää. Suoraan Taffelin kautta kalentereita ei voi ostaa, mutta Taffel Tehtaanmyymälään Ahvenanmaalle on tulossa myyntiin pieni erä yllärikalentereita.

Aiheet

Kategoriat


Orkla on Pohjoismaiden suurin päivittäistavarakaupan tuotemerkkien toimittaja. Edustamme Suomessa yli 70 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen. 



Yhteyshenkilöt

Nina Olin

Nina Olin

Lehdistön yhteyshenkilö HR- ja viestintäjohtaja 0505727470
Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö 0503053057

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi