Ohita
Taffelin Fanipuoti on täällä! Taffel avasi faneille omistetun verkkokaupan

Tiedote -

Taffelin Fanipuoti on täällä! Taffel avasi faneille omistetun verkkokaupan

Kesän rapein TafFashion ja makeimmat kesävarusteet löytyvät uudesta Taffel Fanipuoti -verkkokaupasta. Taffel-fanien unelmakaupasta löytyy vaatteita ja asusteita sipsikuosilla sekä rakastetuilla Peruna-ukko ja Juustoukko-hahmoilla.

Suomen suosituin sipsibrändi ilahduttaa fanejaan Fanipuodilla, jonka valikoimiin kuuluu Taffelin näköisiä kesävaatteita ja asusteita. Kesää vasten auennut verkkokauppa löytyy osoitteesta Taffelpuoti.fi.

”Taffel-fanit ovat jo vuosia toivoneet omaa fanituotekauppaa. Nyt iloksemme pääsimme kaupan avaamaan tuomalla Fanipuotiin kesään sopivan malliston vaatteita ja asusteita. Kaikki Fanipuodin tuotteet ovat tarkkaan valittuja sekä suunniteltuja, ja kuoseiksi valikoituivat tietysti sipsikuosi sekä ikoniset Juustoukko ja Peruna-ukko”, kertoo Taffelin markkinointipäällikkö Petra Väkelä.

Taffelin Juustosnackspusseista tuttu Juustoukko on toiminut naksujen keulakuvana 1970-luvun puolivälistä, kun ensimmäiset juustotuotteet lanseerattiin. Myös Peruna-ukko seikkaili perunalastupusseissa jo 70-luvulla.

”Juustoukko on kulkenut Taffelin matkassa lähes 50 vuotta, ja on ikoninen osa Taffel-brändiä. Juustoukko on siksi itseoikeutetusti mukana Fanipuodin tuotteissa sukista kengännauhoihin, ja nämä tuotteet ovatkin herättäneet paljon kiinnostusta”, Väkelä sanoo.

Taffel-fanien kannattaa seurata Taffelin somekanavia, missä viestitään Fanipuodin kuulumisista. Fanien toiveita ja palautetta kuunnellaan myös tarkasti. Tuotteita on saatavilla rajoitettu erä, mutta Väkelä lupaa uutuuksia ja yllätyksiä viimeistään loppuvuodeksi pukinkonttia silmällä pitäen.

Vintagekuosinen Peruna-ukko t-paita ja Juustoukko-polvisukat

Taffelin rapeat fanikamat ja verkkokaupan löydät täältä: taffelpuoti.fi

Aiheet

Kategoriat


Orkla on Pohjoismaiden suurin päivittäistavarakaupan tuotemerkkien toimittaja. Edustamme Suomessa yli 70 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen. Yhteyshenkilö/-t

Nina Olin

Nina Olin

Lehdistön yhteyshenkilö CCO / Viestintäjohtaja, Orkla Corporate Communications Finland 0505727470
Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö Orkla Corporate Communications Finland 0503053057

Orkla on Pohjoismaiden suurin päivittäistavarakaupan tuotemerkkien toimittaja

Me Orklalla haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat hyväksi niin ihmisille kuin ympäristölle. Tarjoamme vastuullisia vaihtoehtoja niin arkeen kuin juhlaan.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi