Ohita
TRUE Challengen voittaja Elina Miettunen valitsi hyväntekeväisyyskohteeksi Iceheartsin

Tiedote -

TRUE Challengen voittaja Elina Miettunen valitsi hyväntekeväisyyskohteeksi Iceheartsin

Marraskuun #TRUEChallengen voittajaksi selvisi Endorfiinikoukussa-blogin Elina Miettunen, aktivoimalla eniten seuraajiaan TRUEn #EiTekosyille-kampanjassa. Elinan valitsema hyväntekeväisyyskohde Icehearts saa näin ollen TRUE:lta 3000 euroa.

#TRUEChallengen tarkoitus oli aktivoivat ihmiset taistelemaan väsymystä vastaan pimeän marraskuun aikaan. Aktivoimalla omat seuraajansa jakamaan #eitekosyille-kuvia, bloggaajat kasvattivat omaa TRUE-tiimiään.

– Haluan kiittää tiimiäni aidon innostuneesta asenteesta kampanjaa kohtaan. Olen itse saanut kuvista paljon motivaatiota ja positiivista energiaa omaan kaamosarkeen,ulkoilun ja aktiivisen elämän puolesta puhuva Elina Miettunen iloitsee.

– Valitsin hyväntekeväisyyskohteekseni Iceheartsin, koska heidän tavoitteenaan on ennaltaehkäistä lasten syrjäytymistä ja edistää heidän sosiaalisia taitoja. Icehearts-joukkueeseen valitaan lapsia, joilla ei olisi syystä tai toisesta mahdollisuutta muuten ottaa osaa harrastustoimintaan.

– Olemme kiitollisia saamastaan tuesta. Koska toimeemme kuuluu lasten liikuttaminen sekä kehon että mielen puolella, käytämme lahjoituksen lasten kehojen liikuttamiseen, kertoo Iceheartsin toiminnanjohtaja Ville Turkka.

Ei tekosyille -kampanjaa luotsasivat myös Fitnesspäiväkirjoistakin tuttu Bikini Fitneksen SM-kultamitalisti Eevi Teittinen (Minifitness), Fitness-urheilija ja valmentaja Eveliina Tistelgren (Eevsku - Urheilijan elämää) sekä treenivideoillaan monia jo aktivoinut Tommi "Jalosaur" Jalomäki.

Icehearts: http://www.icehearts.fi/index.html

 

Mikä TRUE?


Kevyesti hiilihapotettu TRUE-latausjuoma soveltuu nautittavaksi ennen treeniä tai välipalajuomana juuri silloin, kun tarvitsee pienen lisäbuustin päivään. TRUE on tölkkiin valmiiksi pakattu ja se sisältää lihaksille välttämättömiä BCAA-aminohappoja suhteessa 2:1:1 (L-leusiini, L-valiini, L-isoleusiini), joka on sama aminohapposuhde kuin lihassa. Tuote sisältää myös lihasten toimintaa tukevaa magnesiumia sekä neljää eri B-vitamiinia: niasiinia, pantoteenihappoa (B5-vit.), B6- ja B12-vitamiinia. Mustikalta ja acai-marjalta sekä mansikalta ja goji-marjalta maistuvat juomat sisältävät luonnollista kofeiinia noin kahden kahvikupillisen verran.

Juomasta löytyy neljä eri makuvaihtoehtoa, jotka ovat kaikki sokerittomia. Makunsa tuotteet saavat supermarjojen luontaisista makuaineista. Kaikki TRUE-juomat sisältävät 20 kilokaloria, mikä vastaa noin neljäsosaa greipistä.

Tuotetiedot:Pakkauskoko 330 ml. Hinta noin 2,30 €.

Jälleenmyynti:Päivittäistavarakaupat sekä urheiluravinteita myyvät erikoisliikkeet ja verkkokaupat

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Orkla Health, aiemmin Axellus Oy, on Suomen johtava terveystuotteiden markkinoija ja alan vastuullinen kehittäjä. Tarjoamme helppokäyttöisiä ja terveyttä edistäviä tuotteita ja palveluita pohjoismaiseen ravitsemusosaamiseemme perustuen.



Yhteyshenkilöt

Nina Olin

Nina Olin

Lehdistön yhteyshenkilö HR- ja viestintäjohtaja 0505727470
Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö 0503053057

Liittyvä sisältö

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi