Ohita

Tiedote -

Tutkitusti tehokas Litozin lisää nivelten hyvinvointia

Seitsemän kliinistä tutkimusta osoittavat, että vatsaystävällinen Litozin® ylläpitää tehokkaasti nivelten hyvinvointia. Se tukee normaalia sidekudosproteiinin muodostumista sekä luuston ja ruston toimintaa.

Litozin-tuotteiden valmistukseen käytetään Rosa canina -ruusunmarjalajia. Tuotteen teho perustuu erityiseen ruusunmarjajauheeseen, joka on valmistettu patentoidulla menetelmällä.  Litozin on monivuotisen Pohjoismaisen tutkimusprojektin tulos. Julkaistut tutkimukset osoittavat tuotteen tehon.

Litozin-jauheen toinen vaikuttava aine on C-vitamiini. C-vitamiini on tehokas antioksidantti, joka suojaa kehoa hapettumiselta. Lisäksi C-vitamiini tukee normaalia kollageenimuodostusta sekä luuston, ruston ja immuunisysteemin normaalia toimintaa. Kollageeni on tärkeä luissa ja nivelissä esiintyvä valkuaisaine.

Vaikutukset alkavat näkyä jo kolmen viikon käytön jälkeen, kun annostusohjeita on noudatettu. Sitruunanmakuinen ruusunmarjajauhe on helppo nauttia nesteeseen sekoitettuna, mikä auttaa päivittäisen annoksen ottamisessa. Jos tuotetta on hankala nauttia, käy usein niin, ettei annostusta noudateta, ja tuotteen käyttö lopetetaan "tehottomana”.

Vatsaystävällinen Litozin ei aiheuta sivuoireita ja se sopii yhteen muiden ravintolisien kanssa.

Eettinen valmistusprosessiLitozin on myös luontoystävällinen vaihtoehto niveltuotteille, sillä se ei sisällä lainkaan hainevää, kuten useat muut niveltuotteet. Lisäksi ruusunmarja on uusiutuva luonnonvara, jota kasvatetaan pelloilla. Koko valmistusprosessi, ruusunmarjojen kasvatuksesta, keräyksestä ja jauheen valmistuksesta on valvottu ja standardoitu.

http://www.litozin.fi/

 

Aiheet

Kategoriat


Axellus Oy on Suomen johtava terveystuotteiden markkinoija ja alan vastuullinen kehittäjä. Tarjoamme helppokäyttöisiä ja terveyttä edistäviä tuotteita ja palveluita pohjoismaiseen ravitsemusosaamiseemme perustuen. www.axellus.fi



Yhteyshenkilöt

Nina Olin

Nina Olin

Lehdistön yhteyshenkilö HR- ja viestintäjohtaja 0505727470
Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö 0503053057

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi