Ohita
Uudet Erittäin hieno suomalainen Hellä shampoo ja hoitoaine sekä Bliw Sensitive ovat klassikkobrändien entistä hellemmät tuotteet

Tiedote -

Uudet Erittäin hieno suomalainen Hellä shampoo ja hoitoaine sekä Bliw Sensitive ovat klassikkobrändien entistä hellemmät tuotteet

Uutuudet ovat syntyneet yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa

Tutkimusten mukaan jopa 30 prosenttia suomalaisista kärsii tuoksuyliherkkyydestä, ja heistä vajaa kolmannes määritetään vahvasti tuoksuherkäksi*. Siksi Orkla Care tuo markkinoille yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa kehitetyt hajusteettomat shampoon, hoitoaineen ja käsisaippuan. Tuotteiden laadukkaat ainesosat puhdistavat ja hoitavat hellän tehokkaasti hiuksia, päänahkaa ja ihoa. Erittäin hieno suomalainen Hellä shampoo ja hoitoaine sekä Bliw Sensitive -käsisaippua ovat saatavilla päivittäistavarakaupoista maaliskuusta 2019 alkaen.

Kotimainen klassikko Erittäin hieno suomalainen nyt hajusteettomana

Erittäin hieno suomalainen Hellä -tuotteet ovat kaikille hiustyypeille tarkoitetut shampoo ja hoitoaine päivittäiseen käyttöön. Ne suojaavat, kosteuttavat ja vahvistavat hiuksia sekä parantavat hiusten käsiteltävyyttä. Shampoo ja hoitoaine on kehitetty yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa ja ne eivät sisällä lainkaan hajusteita.

Kaikilla Erittäin hieno suomalainen -tuotteilla on myös Suomalaisen työn liiton Avainlippu-merkki, sillä ne valmistetaan Heinävedellä. Klassikko EHS on ollut osa suomalaisten arkea vuodesta 1974 ja sen suunnittelussa oli mukana suomalainen yritysjohtajalegenda Kirsti Paakkanen.

Erittäin hieno suomalainen shampoo 300 ml noin 1,79 € ja hoitoaine 300 ml noin 1,79 €.

Joutsenmerkitty Bliw Sensitive sekä pumppupullossa että täyttöpussina

Bliw Sensitive -käsisaippuasta lanseerataan sekä pumppupullo että täyttöpussi. Hajusteettomat Bliw Sensitive -tuotteet on tarkoitettu herkälle iholle päivittäiseen käyttöön ja ne on kehitetty yhteistyössä Allergia-, iho- ja astmaliiton kanssa. Kierrätettävä täyttöpussi on näppärä arjen helpottaja, sillä sisältää kaksi täyttökertaa Bliw-pumppupulloon ja lisäksi se on ekologinen valinta, sillä kierrätys vähentää kotitalouksien pakkausjätettä.

Bliw on pessyt suomalaisten käsiä jo yli 50 vuotta. Bliw on Suomen markkinoilla ainoa nestesaippuamerkki, jonka tuotteet ovat Joutsenmerkittyjä. Bliw pumppu- ja täyttöpakkaukset saivat ympäristömerkin jo vuonna 2009 ensimmäisenä käsisaippuamerkkinä Suomessa. Bliw-saippuan tensidit ovat biohajoavia ja siksi Bliw soveltuu erinomaisesti myös mökkisaippuaksi.

Bliw Sensitive -käsisaippua: 300 ml pumppupullo noin 1,69 € ja 600 ml täyttöpussi 2,49 €.

Kuluttajatiedustelut:

Orkla Care Oy, puh. 010 218 3700

Lisätietoja ja tuotenäytteet:

Orkla Care Oy
Hanna Hedberg, brand manager
hanna.hedberg@orkla.fi

Uutishuone ja Twitter:
orkla.fi/media/, @OrklaCareOy

*Allergia-, iho- ja astmaliitto, https://www.allergia.fi/allergia/apua-ja-ohjeita-allergiaan/tuoksuyliherkkyys/

Aiheet

Kategoriat


Orkla Care Finland on maamme johtava toimija ja alan vastuullinen kehittäjä henkilökohtaisen hyvinvoinnin tuotteissa, terveystuotteissa, haavanhoidossa sekä kotitalouden puhdistustuotteissa.Yhteyshenkilö/-t

Nina Olin

Nina Olin

Lehdistön yhteyshenkilö CCO / Viestintäjohtaja, Orkla Corporate Communications Finland 0505727470
Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö Orkla Corporate Communications Finland 0503053057

Orkla on Pohjoismaiden suurin päivittäistavarakaupan tuotemerkkien toimittaja

Me Orklalla haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat hyväksi niin ihmisille kuin ympäristölle. Tarjoamme vastuullisia vaihtoehtoja niin arkeen kuin juhlaan.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi