Ohita
Uusi LitoMove-tuotesarja nivelten hyvinvointiin – Monta tärkeää ainesosaa yhdessä valmisteessa

Tiedote -

Uusi LitoMove-tuotesarja nivelten hyvinvointiin – Monta tärkeää ainesosaa yhdessä valmisteessa

LitoMove-tuotteet sisältävät standardoitua ruusumarjajauhetta, jonka teho on osoitettu monissa tutkimuksissa.

LitoMove-tuotteita on saatavilla Suomessa kolmea erilaista. Perinteisen LitoMove ruusunmarja ja C-vitamiini -valmisteen lisäksi nyt lanseerataan LitoMove Kollageeni II ja LitoMove Glukosamiini.

LitoMove Ruusunmarja + C-vitamiini

Uudistuneen LitoMove-ruusunmarjavalmisteen annostus on onnistuttu pienentämään vain kolmeen kapseliin päivässä. Monia muita ruusunmarjatuotteita pitää nauttia jopa kuusi kapselia päivässä. Päivässä nautittavien kapseleiden määrän vähentäminen on ollut yksi tärkeimpiä syitä uuden LitoMove-ruusunmarjavalmisteen kehittämiseen, sillä kun kapseleita pitää ottaa entistä vähemmän, käyttäjät jaksavat ottaa tuotetta ja saavat siten myös tuloksia.

LitoMove Kollageeni II

LitoMove-tuoteperheen uusimman tulokkaan nimi on LitoMove Kollageeni II. Tuotteelle on haettu patenttia. Kollageenin käyttö terveystuotteissa on Suomessa vielä uutta, mutta muualla Euroopassa jo suosittua. LitoMove Kollageeni II -valmisteessa on ruusunmarjan lisäksi C-vitamiinia, kuparia ja kollageenia. Kupari edistää nivelten sidekudosten normaalia muodostumista. Kollageeni on proteiini, jota on rustoissa ja kehon sidekudoksissa, erityisesti nivelissä. C-vitamiini edistää luiden ja rustojen normaalia toimintaa ja suojaa solun osia hapettumisen aiheuttamilta vaurioilta sekä edistää E-vitamiinin palautumista pelkistyneeseen muotoon. Yhdessä ruusunmarjan kanssa ne muodostavat aktiivisten ainesosien yhdistelmän.

LitoMove Glukosamiini

Toinen LitoMove-uutuus sisältää glukosamiinia. Valmiste sisältää yleisesti käytettyjä ja hyviksi tunnustettuja aineosia (kuparia, magnesiumia, ruusunmarjaa, C-vitamiinia ja glukosamiinia). Kun nämä neljä aineosaa yhdistetään ruusunmarjaan, saadaan uusi ja innovatiivinen tunnettujen ja hyviksi todettujen aineiden yhdistelmä. Yksi tabletti päivässä riittää tukemaan nivelten hyvinvointia. Uudelle tabletille on haettu patenttia.

Glukosamiinia, magnesiumia ja kuparia on jo vuosia käytetty nivelvaivojen hoitoon ja nivelten liikkuvuuden parantamiseen. Uusi LitoMove Glukosamiini -valmiste yhdistää nämä yleisesti käytetyt aineet toiseen hyväksi todettuun aineeseen eli ruusunmarjaan. Glukosamiini on sokeri eli tarkemmin sanottuna aminomonosakkaridi, jota saadaan uuttamalla simpukoista. Sitä on luonnostaan ihmisen rustoissa.

Lähes jokaisella meistä on jossain elämänsä vaiheessa nivelvaivoja. Niitä voi olla missä iässä tahansa, mutta iän myötä ne yleistyvät.

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Orkla Care Finland on maamme johtava toimija ja alan vastuullinen kehittäjä henkilökohtaisen hyvinvoinnin tuotteissa, terveystuotteissa, haavanhoidossa sekä kotitalouden puhdistustuotteissa.



Yhteyshenkilöt

Nina Olin

Nina Olin

Lehdistön yhteyshenkilö HR- ja viestintäjohtaja 0505727470
Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö 0503053057

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi