Ohita

Tiedote -

Vahva Sana-sol D3-vitamiini auttaa vahvistamaan vastustuskykyä

Appelsiinilta maistuva vahva Sana-sol D3-vitamiini 25 µg -purutabletti sopii aikuisten vitamiinivarastojen täydentämiseen ja vastustuskyvyn vahvistamiseen – ympäri vuoden. Tuote on makeutettu ksylitolilla ja isomaltilla.

Kaikki suomalaiset tarvitsevat D-vitamiinilisää talvikuukausina, mutta hyötyvät siitä myös ympärivuotisesti, sillä suomalaiset eivät saa tarpeeksi D-vitamiinia ruokavaliosta. Vahvasta D-vitamiiniannoksesta hyötyvät erityisesti ikä-ihmiset, raskaanaolevat ja imettävät naiset sekä henkilöt, joiden luut ovat heikentyneet tai vaarassa heikentyä, esimerkiksi keski-iän lähentyessä.

Suomen terveysviranomaiset suosittelevat D-vitamiinivalmisteista D3-muotoa, joka on elimistölle luontainen D-vitamiinimuoto ja imeytyy jopa 70 % paremmin elimistöön kuin D2-vitamiini.

D-vitamiinia tarvitaan muun muassa vastustuskyvyn ylläpitoon. Kun pysyy terveenä, jaksaa myös paremmin. D-vitamiini on tärkeää myös luustolle, kuten kalsiumkin. Kalsium tarvitsee D-vitamiinia imeytyäkseen luustoon.

Iho valmistaa D-vitamiinia kesäisin auringonvalosta hormonitoiminnan avulla. Myös kala sekä vitaminoidut maidot ja ravintorasvat ovat hyviä D3-vitamiinin lähteitä. Jos kuitenkin ravitsemus on yksipuolista, jää D-vitamiinin saanti liian vähäiseksi. Auringosta kesällä saatu D-vitamiini säilyy elimistössä aikuisilla keskimäärin vain noin 1,5 kuukautta.

Tuotekuvat: http://www2.emmi.fi/axellus/?cart=222-ambbggbjie&language=FI

http://www.sanasol.fi/

Lisätiedot:

viestintäpäällikkö Susanna Nikko, etunimi.sukunimi(a)axellus.fi

 

Aiheet

Kategoriat


Axellus Oy on Suomen johtava terveystuotteiden markkinoija ja alan vastuullinen kehittäjä. Tarjoamme helppokäyttöisiä ja terveyttä edistäviä tuotteita ja palveluita pohjoismaiseen ravitsemusosaamiseemme perustuen. www.axellus.fi



Yhteyshenkilöt

Nina Olin

Nina Olin

Lehdistön yhteyshenkilö HR- ja viestintäjohtaja 0505727470
Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö 0503053057

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi