Ohita
Vaihda vegeen ja ole osa muutosta! Tanskalainen menestystarina Naturli’ rantautuu Suomeen

Tiedote -

Vaihda vegeen ja ole osa muutosta! Tanskalainen menestystarina Naturli’ rantautuu Suomeen

Orkla Suomi tuo syksyllä 2020 kauppoihin mainetta maailmalla niittäneen vegaanibrändi Naturli’n, joka on toiminut kasvipohjaisen ruoan edelläkävijänä jo vuodesta 1988. Naturli’n valikoimiin kuuluu useita herkullisia vaihtoehtoja lihalle ja maitotuotteille, ja kaikki tuotteet ovat 100 % vegaanisia.

Suomeen syksyllä rantautuvan Naturli’n rakennusaineina on tuotteiden hyvä maku, 100 % kasviperäisyys, tuotteiden helppokäyttöisyys ja kestävän kehityksen tukeminen.

”Naturli’n missio on saada ihmiset kiinnostumaan kasvipohjaisista tuotteista ja rohkaista kaikkia kokeilemaan ja muuttamaan ruokavaliotaan annos kerrallaan. Vaikka kasvipohjaisten tuotteiden markkina on Suomessa kilpailtu, uskomme tähän brändiin sataprosenttisesti. Naturli’ ei tee kompromisseja maun suhteen, ja tuotteita kehitetään yhdessä aktiivisten Naturli’-fanien kanssa”, kertoo markkinointipäällikkö Vesa Vainio Orkla Suomelta.

Naturli’ on perustettu Tanskassa vuonna 1988, ja tuotteita myydään jo 16 eri maassa. Kasvu on ollut hurjaa, esimerkiksi viime vuonna Naturli’n myynti kasvoi 33 %. Naturli’n kasvisjauheliha, Naturli’ Minced, on raivannut tietä muille kasvipohjaisille vaihtoehdoille, ja myös Naturli’n vegaaninen levite on ollut iso menestys ympäri maailmaa.

Suomalaiset ovat muita pohjoismaalaisia innokkaampia kasvissyöjiä

Kiinnostus kasvipohjaista syömistä kohtaan on jo valtavirtaa Suomessa. Lähes puolet suomalaisista pyrkii lisäämään kasvisten osuutta ruokavaliossaan, ja 16 % syö jo nyt kasvispainotteisesti tai täysin kasvipohjaisesti. Yleisimmät syyt käyttää kasviproteiineja ovat vaihtelunhalu, terveellisyys, halu vähentää lihansyöntiä, hyvä maku ja kiinnostavat uutuustuotteet.*

Myös Orklan omassa Sustainable Life -kuluttajatutkimuksessa suomalaiset erottuivat muista pohjoismaista kasvisruokailussa: suomalaiset ovat kaikista innokkaampia kokeilemaan kasvisruokia ja myös inspiroituvat muita pohjoismaalaisia paremmin ostamaan vegaani- tai kasvistuotteita ruokakaupastaan.

”Yhä useammat suomalaiset haluavat suosia kasvipohjaisia ruokia, jotka ovat hyväksi eläimille, ihmisille ja ympäristölle. Kuluttajat ovat myös uteliaita ja halukkaita maistamaan uutta. Meistä on hienoa, että saamme vihdoin Naturli’n kunnolla Suomeen, sillä myös suomalaiset kuluttajat ovat kyselleet brändin tuotteiden perään”, jatkaa Vainio.

*Naturli'-tuotesarjan kuluttajatutkimus. Foodwest 3/2020.

Naturli’ on brändi, johon voi rakastua!

  • Perustettu Tanskassa 1988, toimitusjohtajana toimii kasviperäisen ruoan puolestapuhujana tunnettu Henrik Lund.
  • Yritys perustettiin auttamaan vegaaneja ja maitoallergikkoja tarjoamalla maitoa korvaavia tuotteita.
  • Nykyään Naturli’n valikoimiin kuuluu paljon eri vaihtoehtoja eläinperäisille tuotteille: vaihtoehtoja kanalle ja jauhelihalle, vegaanisia levitteitä, kasvisjäätelöitä ja juomia.
  • Naturli’n tuotteita myydään 16 maassa ympäri maailman.
  • Koko valikoima on 100 % kasviperäinen ja käytetyt raaka-aineet ovat huippulaatuisia. 

Lisätietoja:

Marketing Manager Vesa Vainio, Orkla Suomi, vesa.vainio@orkla.fi

Aiheet

Kategoriat


Orkla on Pohjoismaiden suurin päivittäistavarakaupan tuotemerkkien toimittaja. Edustamme Suomessa yli 70 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen. 



Yhteyshenkilöt

Nina Olin

Nina Olin

Lehdistön yhteyshenkilö HR- ja viestintäjohtaja 0505727470
Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö 0503053057

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi