Ohita
Grandiosa kehitti suomalaisten suosikkipizzan, jonka täytteet valittiin yli tuhannen Grandiosa-fanin äänestyksen perusteella.
Grandiosa kehitti suomalaisten suosikkipizzan, jonka täytteet valittiin yli tuhannen Grandiosa-fanin äänestyksen perusteella.

Tiedote -

Yli 1000 pizzafania äänesti ja Grandiosa toteutti – tällainen on kaikkien aikojen fanipizza

Grandiosa on kehittänyt faniensa kanssa suomalaisten suosikkipizzan, jonka täytteet valittiin yli tuhannen Grandiosa-fanin äänestyksen perusteella. Fanipizzan pakkauksesta avautuu AR-elämys Kalevauva.fi:n virtuaalikeikkana, jonka laulut saavat inspiraationsa fanien ideoimista mainoslauseista ja netin pizzakeskusteluista.

Grandiosa on tarjonnut suomalaiseen makuun kehitettyjä herkkupizzoja ja mahtavaa Pizzaperjantai®-fiilistä jo yli 20 vuoden ajan. Nyt Grandiosa halusi tarjota faneilleen jotain aivan uutta – mahdollisuuden suunnitella kaikkien aikojen Grandiosa-pizzan, täytteineen, pakkauksineen ja mainoslauseineen.

Yli 1000 Grandiosa-fania tarttui innokkaana tilaisuuteen ja kehitti yhdessä Grandiosa-tiimin kanssa Grandiosa Extra Fanipizzan, jonka täytteisiin kuuluvat maukas pepperoni, mehevä kinkku, raikas ananas ja koukuttava sinihomejuusto. Pisteenä iin päällä toimii suomalaisten suosima ohut ja maukas kiviuunissa paistettu pohja.

”Fanimme saivat paitsi valita Grandiosa Extra Fanipizzan täytteet, myös keksiä fanipizzalle sopivia mainoslauseita. Pyysimme faneilta myös Pizzaperjantai®-fiilistä huokuvia pizzieitä eli pizzaselfieitä, joista upeimmat valittiin pizzalaatikon kanteen. Innokkaiden Grandiosa-fanien kanssa yhdessä tekeminen oli meille aivan mahtava kokemus”, kertoo Grandiosan markkinointipäällikkö Mari Johtela.

Koska kyseessä on erityisen paljon täytteitä ja makua tarjoileva Grandiosa Extra -sarjan pizza, löytyy Fanipizzastakin extraa. Kalevauva.fi inspiroitui Grandiosa-fanien keksimistä mainoslauseista suoranaiseen hittitehtailuun ja esittää kuukausittain vaihtuvan pizzabiisin Grandiosa Extra Fanipizzan pakkauksesta avautuvana AR-elämyksenä.

”Kalevauva.fi:n laulut on tehty faniemme ideoimista Fanipizzan mainoslauseista ja tietenkin netin pizzakeskusteluista. Onpa joukossa myös pari muunlaistakin, hulvatonta pizza-aiheista biisiä, joista ainakin toinen varmasti ilahduttaa Grandiosan mainontaa pidemmältä ajalta muistavia. Tyyli on taattua Kalevauva.fi:tä”, Johtela lupaa.

Näin tehtiin Grandiosan Fanipizza, katso video: 


Aiheet

Kategoriat


Orkla on Pohjoismaiden suurin päivittäistavarakaupan tuotemerkkien toimittaja. Edustamme Suomessa yli 70 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen. Yhteyshenkilö/-t

Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäasiantuntija / Communications Specialist Orkla Corporate Communications Finland 0503053057

Orkla on Pohjoismaiden suurin päivittäistavarakaupan tuotemerkkien toimittaja

Me Orklalla haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat hyväksi niin ihmisille kuin ympäristölle. Tarjoamme vastuullisia vaihtoehtoja niin arkeen kuin juhlaan.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi