Ohita
Jordan Green Clean hammasharjat on valmistettu kierrätysmateriaalista
Jordan Green Clean hammasharjat on valmistettu kierrätysmateriaalista

Uutinen -

Jordan Green Clean hammasharja palkittiin

Jordan Green Clean -hammasharja on voittanut parhaan kierrätysmuovista valmistetun tuotteen palkinnon Lontoossa.

Jordan Green Clean on uusi ekologisempi vaihtoehto hampaiden harjaukseen. Tuote lanseerattiin Suomessa vuoden 2019 alussa. Jordan Green Clean -hammasharja sekä sen pakkaus on valmistettu 90 % kierrätetyistä materiaaleista.

”Harjan kahva on valmistettu täysin kierrätysmuovista ja pakkaus on niin ikään valmistettu kierrätyspahvista. Tuotteen loput 10 % koostuu pääasiassa harjaksista, jotka ovat 100-prosenttisesti biopohjaisia sekä pakkausetiketistä, joka on tehty FSC-sertifioidusta paperista”, kertoo Annika Lybeck Orkla Care Finlandilta.

Palkinto jaettiin EPRO-konferenssin (European Association of Plastics Recycling and Recovering Organisations) yhteydessä. Palkinnon tarkoituksena on antaa tunnustusta innovatiivisille ja kestäville kierrätetystä muovista tehdyille tuotteille.

Puheessaan PlasticsEurope’n puheenjohtaja Javier Constante totesi, että Jordan Green Clean oli vastuullisuussarjan ylivoimainen voittaja.

Lue lisää: Jordan Green Clean hammasharja

Linkit

Aiheet

Kategoriat

Yhteyshenkilöt

Nina Olin

Nina Olin

Lehdistön yhteyshenkilö HR- ja viestintäjohtaja 0505727470

Lotta Roitto

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö 040-7470871

Liittyvä sisältö

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland

Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi