Ohita
Jordan Kids ja Junior -hammastahnat on suunniteltu erityisesti lasten herkälle suulle.
Jordan Kids ja Junior -hammastahnat on suunniteltu erityisesti lasten herkälle suulle.

Uutinen -

​Jordanilta hammastahnat nyt myös lapsille

Jordan Kids ja Junior -hammastahnat on suunniteltu erityisesti lasten herkälle suulle. Ne eivät sisällä natriumlauryylisulfaattia (SLS) ja niillä on alhainen hankausarvo > 80. Jordan Kids sisältää fluoria 0–5-vuotiaille suositellut 1000 ppm ja Jordan Junior 6–12-vuotiaille suositellut 1450 ppm.

Jordan Kids -hammastahna on tarkoitettu 0–5-vuotiaille. Siinä on mieto vadelman maku ja se sisältää uusimman Kariksen hallinnan Käypä hoito -suosituksen mukaisen määrän fluoria 0–5-vuotiaille eli 1000 ppm. Suulle hellävarainen tahna ei sisällä mm. aftoja aiheuttavaa natriumlauryylisulfaattia (SLS) ja sillä on alhainen hankausarvo > 80. Tuote ei sisällä parabeeneja eikä allergisoivia hajusteita.

Jordan Junior -hammastahna 6–12-vuotiaille sisältävät Käypä hoito -suosituksen mukainen määrä fluoria yli 5–vuotiaille eli 1450 ppm. Tämä on sama määrä fluoria kuin aikuisille eli aikuisetkin voivat käyttää tätä tahnaa. Tahna on maultaan miedompi kuin useimmat aikuisten hammastahnat, sillä pienet lapset moittivat usein aikuisten tahnojen väkevyyttä. Suulle hellävarainen tahna ei sisällä mm. aftoja aiheuttavaa natriumlauryylisulfaattia (SLS) ja sillä on alhainen hankausarvo > 80. Tuote ei sisällä parabeeneja eikä allergisoivia hajusteita.

Hauskat hahmot motivoivat lapsia hampaiden harjaukseen. Hahmot sopivat yhteen uusien hammasharjojen kanssa. Kaikissa Jordanin lastenhammasharjoissa on harjaspäässä hammastahnaindikattori, mikä auttaa oikean hammastahnamäärän annostelussa.

Myös kaikki Jordanin lastenhammasharjat on suunniteltu lapsen ikä huomioiden. Jordan Step-by-step 0–2-vuotiaiden hammasharjan toinen pää on purulelu. Näin hammasharjaan tutustumisen voi aloittaa jo ennen hampaiden puhkeamista. Purulelupää on nyt entistä pehmeämpi ja tarjoaa paremman suutuntuman vauvalle. Harjalla Sillä on sekä RedDot Design Award sekä Award for Design Excellence.

Kaikki 20 maitohammasta ovat yleensä puhjenneet kolmeen ikävuoteen mennessä. Jordan Step-by-step 3–5-vuotiaiden hammasharjassa on ergonominen varsi, jossa ovaali reikä harjanvarren keskellä. Se mahdollistaa hyvän ja pitävän otteen sekä lapselle että aikuiselle. Pieni harjaspää mahtuu hyvin pieneen suuhun.

6–12-vuotiaina maitohampaat alkavat vaihtua pysyviksi ja hammasrivistö muuttaa muotoaan usean vuoden ajan. Vanhempien tulisi auttaa lasta hampaiden harjaamisessa aina 12 ikävuoteen asti. Vasta tämän jälkeen lapsen käden motoriikka on kehittynyt niin paljon, että hän osaa harjata hampaansa kunnolla itsekin.

Jordan Step-by-step 6–12-vuotiaiden hammasharjassa on entistä isompi, mutta kapea harjaspää, että sillä yltää myös suun takaosaan. Pidemmät kärkiharjakset auttavat vaikeasti tavoitettavien paikkojen puhdistamiseen lapsen epätasaisessa hammasrivistössä. Hammaslanka on myös hyvä ottaa osaksi päivittäistä rutiinia tässä iässä.

Jordan Kids ja Jordan Junior -hammastahnat ja Step-by-Step -hammasharjat uusilla kuoseilla ovat myynnissä apteekeissa maaliskuussa 2017 ja päivittäistavarakaupoissa huhtikuussa.


Linkit

Aiheet

Kategoriat

Yhteyshenkilöt

Nina Olin

Nina Olin

Lehdistön yhteyshenkilö HR- ja viestintäjohtaja 0505727470
Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö 0503053057

Liittyvä sisältö

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi