Ohita
​​​Maxim-tuotteet kuuluvat Westend Indiansin varakapteeni Tuomas Mustosen arkeen

Uutinen -

​​​Maxim-tuotteet kuuluvat Westend Indiansin varakapteeni Tuomas Mustosen arkeen

Salibandyliiga-puolustaja rakensi pitkään itselleen parasta mahdollista ravintokoostumusta. Nykyiseen ruokavalioonsa Mustonen on tyytyväinen. Siinä ovat isossa osassa myös Maxim-urheiluravinteet.

Salibandyliigaa espoolaisessa Westend Indiansissa pelaavalle Tuomas Mustoselle, 25, ei tarvitse kertoa ruokavalion merkityksestä urheilijan suorituskyvyn parantajana. Puolustuksen johtohahmolle terveellinen ruokailu on osa SM-urheilijan säntillistä elämää. Esimerkkinä Mustonen laukoo aamupalansa koostumuksen kuin tykin suusta:

– Maustamaton rahka 250 grammaa lisättynä kolmen viljan leseseoksella sekä mehukeitolla, pari kananmunaa, kahvi ja vitamiinijuoma.

– Olen saanut ruokavalioni vihdoin kuntoon ja se näkyy pelisuorituksissa sekä testituloksissa. Energiataso pysyy koko ajan tasaisena eikä missään vaiheessa ehdi tulla nälän tunnetta.

Päivittäin 5−6 ateriaa nauttivan Mustosen ruokavaliossa Maxim-urheiluravinteilla on tärkeä rooli.

– Ne ovat tukena terveellistä ruokavaliotani, minkä lisäksi Maxim-tuotteet ovat tuoneet helpotusta arkeeni. Niiden avulla olen aina valmiina treenien alkaessa, ja suorituksen jälkeen on tärkeää saada ravintoa kehoon, jotta palautumisen saa heti käyntiin, Mustonen kuvailee.

Joukkueensa varakapteenina toimiva Mustonen nauttii ennen harjoituksia tankkausjuomana välipalan yhteydessä Maxim Carbo Loaderia ja treenin jälkeen palautusjuomana Maxim Recovery Powderia. Westend Indiansillä on peleissä lisäksi urheilujuomana Maxim Hypotonic Sports Drink.

– Olen ollut tuotteiden pakkaus- ja tuoteselostukseen todella tyytyväinen. Minulle on tärkeää saada tietää, mitä kehooni laitan. Sekoitan jauheet aina veteen, ja teen liuoksen vahvuuden Maximin ohjeen mukaan. En ole kokenut tarpeelliseksi lähteä sitä soveltamaan.

Vaikka Mustoselle tärkeintä Maxim-tuotteissa on niiden valmistava, palauttava tai ylläpitävä vaikutus, myös makuominaisuuksista miehellä on selkeä mielipide.

– Urheilujuomavalikoimasta Fresh Orange on oma lempparini. Palautusjuomista, Recovery Drinkistä, minulle toimii parhaiten suklaa. Tai, mikäli on mahdollista, niin ensin suklaata ja päälle vaniljaa.

– Maxim voisikin ottaa suklaa-vanilja-yhdistelmän vaihtoehdoksi, hymyilee Mustonen.

Työssäkäyvää aktiiviurheilijaa ja -kuntoilijaa Mustonen neuvoo kokeilemaan Maxim-tuotteita helpottamaan harjoittelua.

– Ainakin salibandyssa olen kokenut urheiluravinteiden käytön todella tarpeelliseksi. Aikaa kun ei aina ole tarpeeksi työkiireiden ja salibandyn treenaamisen yhteydessä. Energian saannin kannalta Maxim-välipalapatukat ja -juomat ovat todella hyvä vaihtoehto. Suosittelen ehdottomasti muillekin Maximin urheiluravinteita.

Kuva: Joni Winsten / Westend Indians

Aiheet

Kategoriat

Yhteyshenkilöt

Nina Olin

Nina Olin

Lehdistön yhteyshenkilö HR- ja viestintäjohtaja 0505727470
Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö 0503053057

Liittyvä sisältö

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi