Ohita
Felix Italian Style Penne Mozzarella Pasta -pakasteateria on herkullista kasvisruokaa italialaiseen tapaan.
Felix Italian Style Penne Mozzarella Pasta -pakasteateria on herkullista kasvisruokaa italialaiseen tapaan.

Tiedote -

Felix tuo uusia vaihtoehtoja valmisruokiin – maukkaat arjen pelastajat löytyvät pakastealtaasta

Felix kasvattaa tuotevalikoimaansa viidellä yhden hengen pakasteaterialla. Italian ja Aasian makumaailmoja tarjoavat uutuudet vastaavat kuluttajien kasvavaan kiinnostukseen valmiita pakasteaterioita kohtaan.

- Haluamme Felix-tuoteperheen avulla kannustaa kaikkia suoritusvapaaseen arkeen ja varsinkin suoritusvapaaseen syömiseen. Ajattelemme, että ruokailun pitäisi olla ennen kaikkea mukava hetki, jossa ravitseva ruoka on pääosassa. Tutkimustemme mukaan 80 prosenttia suomalaisista suhtautuu valmisruokien käyttöön sallivasti. Jokaista ruokalajia ei tarvitse valmistaa alusta asti itse vaan on hyväksyttävää oikaista mutkia ruuanlaitossa ja hakea helpotusta arkeen. Uudet Felix-pakasteateriat tarjoavatkin maistuvan ja nopean ratkaisun aterialle, kertoo Felix-brändistä vastaava markkinointipäällikkö Paula Pöntynen.

Felix-uutuusateriat laajentavat pakasteaterioiden makuvaihtoehtoja tarjoamalla Italian al-dente-pastoja sekä Aasian makumaailmoja. Aterioista löytyy proteiinipitoisia vaihtoehtoja myös kasvissyöjille.

- Pakasteateriat ovat käteviä annoskokoisia arjen pelastajia, joista ei synny ruokahävikkiä. Pitkä säilyvyysaika tekee niistä erinomaisia kotivaroja kiireisten hetkien varalle, Pöntynen vinkkaa.

Uutuusateriat ovat saatavissa kauppojen pakastealtaissa 1.9.2024 lähtien:

Felix Italian Style Penne Mozzarella Pasta, 380 g. Herkullista kasvisruokaa italialaiseen tapaan: al dente -pennepastaa, jossa on kirsikkatomaatteja ja mozzarellajuustoa pinaatilla höystettynä.

Felix Italian Style Fettuccine Bolognese Pasta, 380 g. Maukasta al dente -nauhapastaa, jauhelihakastiketta, grillattua paprikaa ja mozzarellajuustoa italialaiseen tapaan valmistettuna.

Felix Creamy Halloumi Bowl, 370 g. Maistuva aasialaisen keittiön inspiroima kasvis-linssipata, jossa on runsaasti värikkäitä kasviksia ja herkullista halloumijuustoa.

Felix Indian Style Masala Bowl, 380 g. Herkullinen, intialaiseen tapaan garam masalalla maustettu kasvis-linssipata, jossa on tuorejuustokuutioita ja runsaasti värikkäitä kasviksia.

Felix Italian Style Penne Rosse Piccanti Pasta, 380 g. Al dente -pastaa, savukinkkua, mozzarellajuustoa ja grillattua paprikaa pikantisti italialaisittain maustetussa paprikakastikkeessa.

Kuvia: https://mediapankki.orklasuomi.fi/l/-zqkfNm9cZpx

Lisätietoja: viestinta@orkla.fi

Lisätietoja tutkimuksesta: Perinteinen ruokailumalli muuttumassa – vanhemmat haluavat ruokailla yhdessä ja nuoret syövät mieluiten yksin

Aiheet

Kategoriat


Orkla Suomi tuo suomalaisiin koteihin laadukkaita ja maukkaita ruoka-, snacks- sekä makeistuotteita niin arkeen kuin juhlaan. Yli 20 tuotemerkkiimme kuuluvat muun muassa Taffel, Panda, Felix, Grandiosa, Oolannin ja Kantolan. Valmistamme suklaa- ja lakritsituotteita Vaajakoskella ja perunatuotteita Ahvenanmaan Haraldsbyssä. Vuonna 2023 Orkla Suomi työllisti noin 420 henkilöä ja liikevaihtomme oli 270 miljoonaa euroa. Orkla Suomi Finland Oy Ab on osa Orkla-konsernia, joka on listattu Oslon pörssiin.



Yhteyshenkilöt

Nina Olin

Nina Olin

Lehdistön yhteyshenkilö HR- ja viestintäjohtaja Orkla Suomi 050 572 7470
Lotta Roitto

Lotta Roitto

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäpäällikkö Orkla Suomi 040 747 0871

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland

Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi