Ohita

Aiheet: Ruoka

Taffelin kolme uutta pussikonseptia Big Time, Good Time ja Snack Time vastaavat kuluttajien toiveisiin pienemmistä pakkauksista.

Perunalastujen kulutustavat ovat muutoksessa – sipsit ostetaan silti useimmiten jaettavaksi

Snacksien kulutustilanteet ovat muuttuneet viime vuosien aikana monipuolisimmiksi. Sipsipussiin tartutaan juhlien ja viikonloppujen lisäksi yhä useammin arkena ja omaksi hemmotteluksi. Suomalaiset kuluttajat toivovat pienempiä pakkauksia helpottamaan sipsien mukaan ottamista ja jokaisen syöjän oman maun mukaisten snacksien valintaa.
Suomalainen perunalastu- ja snacksbrändi Taffel on selvittä

Pandan joulun herkulliset uutuudet ja rakastetut klassikot

Pandan joulun herkulliset uutuudet ja rakastetut klassikot

Panda tuo joulusesonkiin kolme uutta konvehtimakua, joista löytyy myös vegaaniruokavalioon sopivaa herkuteltavaa. Uutuuksien lisäksi Pandan ikoniset klassikkotuotteet ovat erottamaton osa suomalaisten jouluperinteitä myös tänä vuonna.
Kolme konvehtiuutuutta loppuvuoden herkkuhetkiin
Pandan uutuuskonvehdit tarjoavat vastustamattomia makuyhdistelmiä. Kolme uutta kääreellistä konvehtipakkausta

Orkla Suomen syksyn uutuudet

Orkla Suomen syksyn uutuudet

Alkusyksy tuo kauppoihin herkullisia uutuustuotteita Orkla Suomen tuotemerkeiltä. Pandan Ahaa, Juhuu ja Tadaa -suklaapussit kutsuvat herkuttelemaan, Kartanon maalaisperunalastuissa maistuu kantarelli ja Kantolan esittelee uuden leivontaakin soveltuvan voileipävohvelin. Paulúnsin runsaskuituinen uutuusgranola tukee vatsan hyvinvointia ja Risifrutin ystävät pääsevät maistelemaan vierailevaa makua ma

Elintarvikeyhtiö Orkla Suomi, kuljetusyhtiö Scandic Trans ja Viking Line ovat aloittaneet säännölliset rahtikuljetukset biopolttoaineen voimin.

Itämeren ensimmäinen vihreä rahtikäytävä on nyt auki – Felix-ketsuppi kulkee Suomeen 90 prosenttia pienemmillä päästöillä

Elintarvikeyhtiö Orkla Suomi, kuljetusyhtiö Scandic Trans ja Viking Line ovat aloittaneet säännölliset rahtikuljetukset biopolttoaineen voimin. Ruotsin Fågelmarasta Turkuun ulottuvalla vihreällä rahtikäytävällä kuljetusten päästöt ovat 90 prosenttia aiempaa pienemmät.
Orkla-konsernin Ruotsin Fågelmarassa valmistama Felix-ketsuppi on kulkenut heinäkuun alusta lähtien Suomeen vihreän biopolttoain

Palkittu suomalainen muotoilija Yuki Abe suunnitteli Pandan lakritsista Suomen maukkaimman designtuolin.

Pandan Vaajakosken tehtaalla valmistettiin maailman ensimmäinen lakutuoli

Palkittu suomalainen muotoilija Yuki Abe suunnitteli Pandan lakritsista Suomen maukkaimman designtuolin. Tiettävästi maailman ensimmäinen lakritsista valmistettu tuoli syntyi viidestäkymmenestä kilosta kotimaista lakritsia. Lakutuoli on esillä Helsinki Design Weekillä perjantaina 13. syyskuuta päätapahtumapaikalla Paasikivenkatu 3:ssa.

Felix Italian Style Penne Mozzarella Pasta -pakasteateria on herkullista kasvisruokaa italialaiseen tapaan.

Felix tuo uusia vaihtoehtoja valmisruokiin – maukkaat arjen pelastajat löytyvät pakastealtaasta

Felix kasvattaa tuotevalikoimaansa viidellä yhden hengen pakasteaterialla. Italian ja Aasian makumaailmoja tarjoavat uutuudet vastaavat kuluttajien kasvavaan kiinnostukseen valmiita pakasteaterioita kohtaan.
- Haluamme Felix-tuoteperheen avulla kannustaa kaikkia suoritusvapaaseen arkeen ja varsinkin suoritusvapaaseen syömiseen. Ajattelemme, että ruokailun pitäisi olla ennen kaikkea mukava hetki

Joulun ihanimmat lahjat – Orklan vinkit pukinkonttiin

Joulun ihanimmat lahjat – Orklan vinkit pukinkonttiin

Laadukkaita ihonhoitotuotteita, vastuullisesti valmistettuja vaatteita ja sädehtivää suklaata – niistä on Orklan joululahjat tehty. Näistä pehmeistä ja kovista paketeista löytyy ajattomia, kauniita ja käytännöllisiä lahjoja koko perheelle vauvasta vaariin. Tämän vinkkilistan myötä toivotamme kaikille iloista ja stressitöntä joulunodotusta!

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland

Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi