Ohita
Joulun ihanimmat lahjat – Orklan vinkit pukinkonttiin

Tiedote -

Joulun ihanimmat lahjat – Orklan vinkit pukinkonttiin

Laadukkaita ihonhoitotuotteita, vastuullisesti valmistettuja vaatteita ja sädehtivää suklaata – niistä on Orklan joululahjat tehty. Näistä pehmeistä ja kovista paketeista löytyy ajattomia, kauniita ja käytännöllisiä lahjoja koko perheelle vauvasta vaariin. Tämän vinkkilistan myötä toivotamme kaikille iloista ja stressitöntä joulunodotusta!

Jenny Skavlan x Pierre Robert – Joutsenmerkin saanut villavaatemallisto hurmaa ajattomuudellaan

Pierre Robertin uusi Capsule Collection on ainutlaatuinen design-yhteistyössä tehty mallisto monikäyttöisiä ja vastuullisesti valmistettuja merinovillavaatteita naisille ja lapsille. Mallisto on Joutsenmerkitty ja sen on suunnitellut yksi Norjan tunnetuimmista vastuullisuuden ja kestävän kehityksen puolestapuhujista, vastuullisuusvaikuttajana tunnettu Jenny Skavlan.

L300 auttaa ihoa säilyttämään oikean kosteustasapainonsa

Suositun L300 -ihonhoitosarjan Intensive Moisture Face Cream ja L300 Intensive Moisture Night Cream sisältävät ihon omia kosteuttavia aineita, jotka hoitavat ihoa ja auttavat säilyttämään sen kosteustasapainon ja luonnollisen kauneuden. Nämä hajusteettomat voiteet löytyvät myös kauniista lahjapakkauksesta.

L300 for Men -ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti miehen ihon tarpeisiin. Hyvin suunnitellut ja huolellisesti valitut tuotteet tuovat ihonhoitorutiineihin helppoutta ja tehokkuutta. Lahjapakkauksessa on mukana L300 for Men Refreshing After Shave Balm, Refreshing Shower & Shampoo ja Antiperspirant Deodorant.

Yöpuku on joululahjojen klassikko – pehmeät paketit Finnwearilta ja Black Horselta

Finnwearin korkealaatuiset GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta valmistetut naisten yöasut tuntuvat ihanan pehmeiltä ihoa vasten. Kuosilliset yöpaidat ja pyjamat on suunniteltu suomalaisille naisille, ja niissä on mukava rentoutua ja nukkua.

Black Horsen miesten pyjamat on suunniteltu mukavuutta arvostaville miehille ja ne on valmistettu joustavasta ja pehmeästä GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta. Yöpukumallistosta löytyy miesten pyjamia sekä pitkillä lahkeilla ja pitkähihaisilla paidoilla että shortseilla ja t-paidoilla.

Pandan uudet Säde-konvehdit ja tyylikkäät Choco & Lakrits -rasiat joulun herkkuhetkiin

Choco & Lakrits -sarjassa yhdistyvät Pandan pitkät perinteet ja osaaminen sekä lakritsin että suklaan valmistuksessa. Uutuusmaku Choko & Lakrits Blackcurrant on pakattu tyylikkääseen kartonkirasiaan ja sen upea makukokonaisuus syntyy mustaherukkajauheesta, laadukkaasta valkosuklaakerroksesta ja sydämenä toimivasta tuoreesta lakritsista, joka on maustettu ripauksella metsäistä rosmariinia.

Pandan uusissa Säde-konvehdeissa kohtaavat sädehtivä pakkausilme ja trendikäs makumaailma. Konvehtien makumaailmasta löytyvät herkullisina variantteina tummasuklaa mocca-hassel -täytteellä, maitosuklaa salty-caramel -täytteellä sekä valkosuklaa piparkakkumuruilla.

Pierre Robertin pehmeät merinovillakerrastot pitävät koko perheen lämpimänä

Pierre Robertin vaatteet on räätälöity skandinaaviseen elämäntyyliin sopiviksi, ja suunnittelutyössä korostuvat selkeät ja yksinkertaiset linjat sekä laadukkaat materiaalit. Pehmeät ja ohuet lasten kerrastot ja aikuisten urheilukerrastot on valmistettu sertifioidusta mulesing-vapaasta villasta ja ne ovat Joutsenmerkittyjä. Vaatteet tuntuvat mukavalta ihoa vasten ja toimivat loistavasti liikunnassa ja ulkoilussa säällä kuin säällä. Merinovillasta valmistetut kerrastot pitävät kehon kuivana, siirtävät kosteutta keholta ja säätelevät lämpöä leikin ja harjoituksen aikana.

Norlyn – mukava näyttää hyvältä

Tämän talven juhlissa ei tarvitse palella! Norlynin laaja sukkahousuvalikoima on suunniteltu suomalaisille naisille viimeisimpiä trendejä mukaillen. Pehmeät ja lämpimät merinovillasukkahousut tuntuvat mukavilta päällä, merinovilla hengittää ja tasaa lämpötiloja tehokkaasti sekä tuntuu mukavalta iholla.

Laadukkaat urheilualusvaatteet takaavat mukavan treenin

Pierre Robertin saumattomat mikrokuituiset urheiluliivit on valmistettu uudella teknisellä neulontatavalla, joka takaa entistä paremman tuen ja tuotteen hengittävyyden harjoituksen aikana. Mukavat mikrokuituiset urheilubokserit joustavat ja sopivat täydellisesti urheilutrikoiden alle.


Tuotteiden tarkemmat myyntipaikat ja lisätietoja:
Eine Alho, viestintäasiantuntija, eine.alho@orkla.fi

Aiheet

Kategoriat


Orkla on Pohjoismaiden suurin päivittäistavarakaupan tuotemerkkien toimittaja. Edustamme Suomessa yli 70 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen. Yhteyshenkilöt

Nina Olin

Nina Olin

Lehdistön yhteyshenkilö HR- ja viestintäjohtaja 0505727470

Lotta Roitto

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö 040-7470871

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland

Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi