Ohita
P20-aurinkosuojatuotteilla tinkimätön suoja auringon säteilyä vastaan
P20-aurinkosuojatuotteilla tinkimätön suoja auringon säteilyä vastaan

Tiedote -

Kevään ja alkukesän aurinko vaatii tehokkaan aurinkosuojan

Kesän lähestyessä on aika suojautua auringolta. Suomessa auringonsäteiden voimakkuutta kuvaava UV-indeksi ylittää arvon 3 toukokuusta elokuuhun, jolloin aurinkosuojaa olisi syytä käyttää.

– Pimeiden talvikuukausien jälkeen kevätaurinko kutsuu koko perheen ulkoilemaan. On hyvä muistaa, että auringonsäteet ovat voimakkaimmillaan kevään puolivälistä myöhäiseen kesään, joten koko perheen aurinkosuojasta kannattaa huolehtia. Varsinkin lasten herkkä iho vaatii korkean aurinkosuojakertoimen”, sanoo P20 tuotteista vastaava markkinointipäällikkö Annika Lybeck.

P20-tuotteet antavat jopa 10 tunnin suojan UVA- ja UVB-säteitä vastaan, suojakertoimilla 15, 20, 30 ja 50. Tuote imeytyy ihoon nopeasti, jälkiä jättämättä ja tahmaamatta. P20-tuotteet eivät sisällä lisättyjä hajusteita Tuotteet ovat turvallisia myös lapsille ja raskaana oleville. P20-sarjan tuotteet ovat saatavana sprayna (pumppusuihkeena), kaikista suunnista suihkuttavana continuous sprayna (aerosolisuihkeena) ja lotionina.

”Koostumukseltaan ainutlaatuisen P20-aurinkosuojan erittäin valonkestävät UVA- ja UVB-suodattimet antavat laajaspektrisen UV-suojan jopa 10 tunniksi herkkäihoisellekin. P20 tarjoaa UVB-suojan lisäksi korkean UVA-suojan, joka turvaa ihoa auringon aiheuttamilta vaurioilta, kuten pigmenttiläiskiltä tai ihon ennenaikaiselta ikääntymiseltä. P20:n UVA-suoja ylittää EU:n suositukset, joten se on luokiteltu korkeimman 5 tähden* arvoiseksi”, Annika Lybeck jatkaa.

Tämän kevään uutuus P20 FACE SPF 30 on erityisesti kasvoille kehitetty aurinkosuoja kevyellä voidemaisella koostumuksella. Se suojaa kasvoja UV-vaurioilta ja ennenaikaisilta auringon aiheuttamilta ikääntymisen merkeiltä.

”Suomalaisille tyypillinen vaalea iho on erityisen herkkä auringon säteilylle. On hyvä tunnistaa oma ihotyyppinsä ja suojautua sen mukaisesti ennen kuin lähtee nauttimaan kevätauringosta”, Lybeck rohkaisee.

Tunnista eri ihotyypit: https://www.p20.fi/neuvoja/oma-ihotyyppisi/

Näin otat hyvät aurinkotavat käyttöön:

Ulkona on ihana viettää aikaa ja ulkoilma tekee hyvää keholle ja mielelle, kunhan muistaa suojautua hyvin auringolta. Aurinkosuojan levittämisen lisäksi kannattaa huomioida seuraavat asiat:

  • 1.Pysy pois auringosta kello 11–15, koska silloin auringonsäteily on voimakkainta.
  • 2. Levitä aurinkosuojaa runsaasti ja tasaisesti 15 minuuttia ennen auringolle altistumista. Aikuinen tarvitsee 30-40 ml aurinkosuojaa koko vartalon suojaamiseen.
  • 3.Tiedosta auringon voimakkuus. Älä ylitä ihotyyppisi sietämää auringossa oleskelun aikaa.
  • 4.Suojaa itsesi hyvin aurinkolaseilla ja vaatteilla (T-paita, hattu jne.).
  • 5.Älä altista vauvoja ja pikkulapsia auringonpaisteelle.
  • 6.Pysy pois auringonpaisteesta, jos olet jo palanut. Älä levitä P20:a rikkonaiselle tai auringon polttamalle iholle.

Tuotteet ovat saatavilla hyvin varustettujen päivittäistavarakauppojen ja tavaratalojen kosmetiikkaosastoilta ja apteekeista kautta maan. Valikoimat vaihtelevat myymälöittäin.

Tarkemmat tuotetiedot löytyvät P20-verkkosivuilta: https://www.p20.fi/

Lisätietoja:Orkla Care Oy
Annika Lybeck, markkinointipäällikkö
annika.lybeck@orkla.fi

* SPF 50 on luokiteltu 4 tähden arvoiseksi.

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Orkla Care Finland on maamme johtava toimija ja alan vastuullinen kehittäjä henkilökohtaisen hyvinvoinnin tuotteissa, terveystuotteissa, haavanhoidossa sekä kotitalouden puhdistustuotteissa.Yhteyshenkilöt

Nina Olin

Nina Olin

Lehdistön yhteyshenkilö HR- ja viestintäjohtaja 0505727470

Lotta Roitto

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö 040-7470871

Liittyvä sisältö

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland

Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi