Ohita
Möller Aktiva on kolmitehoinen uutuus aktiiviseen elämään

Tiedote -

Möller Aktiva on kolmitehoinen uutuus aktiiviseen elämään

Ravintolisä sydämelle, lihaksille, vastustuskyvylle ja luustolle.

Suomalaiset elävät aktiivista elämää, ja varsinkin suurin osa yli viisikymmentävuotiaista harrastaa liikuntaa säännöllisesti ja pyrkii pitämään itsestään huolta.Möllerin uutuustuote Aktiva on kolmitehoinen ravintolisä, joka sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän omega-3-rasvahappoja, magnesiumia ja D-vitamiinia – ravintoaineita, joiden merkitys korostuu ikääntyessä.

Tutkimuksen mukaan suurin osa suomalaisista yli viisikymmenvuotiaista elää aktiivista elämää, harrastaen liikuntaa säännöllisesti ja pyrkien pitämään itsestään hyvää huolta.* Möller Aktiva on ihanteellinen yhdistelmä kolmea tärkeää ravintoainetta. Ainutlaatuinen kolmitehoinen ravintolisä sisältää omega-3-rasvahappoja, magnesiumia ja D-vitamiinia käytännöllisesti samassa kapselissa.

Viisikymmentä vuotta täyttäneillä sydän on ehtinyt lyödä keskimäärin 1,5 miljardia kertaa. Sydämen terveyttä ja toimintaa edistävät tutkitusti monityydyttymättömät omega-3-rasvahapot DHA ja EPA. Näiden kahden omega-3-rasvahapon terveysvaikutukset on todistettu tuhansissa tutkimuksissa ympäri maailmaa. Lisäksi DHA edistää sekä aivotoimintaa että näön pysymistä normaalina. DHA:ta ja EPA:a esiintyy luonnossa eniten kalassa ja muissa merenelävissä. Möller Aktivan omega-3-rasvahapot saadaan kalasta.

Magnesium on kivennäisaine, joka edistää lihasten normaalia toimintaa ja luuston pysymistä normaalina. Ikääntyessä magnesiumin merkitys kasvaa, sillä munuaisten toiminta alkaa heiketä viidenkymmenen ikävuoden jälkeen, jonka vuoksi magnesiumin palautuminen elimistöön vähenee. Magnesiumia tarvitaan muodostamaan proteiinia, jotka ovat avainasemassa lihasten rakentamisen ja säilymisen kannalta. Se voi myös ehkäistä lihaskramppeja. Möller Aktivassa magnesium on oksidimuodossa.

Luustomassa alkaa vähentyä kaikilla noin neljänkymmenen ikävuoden tienoilla. D-vitamiinilla on keskeinen rooli kalsiumin ja fosforin imeytymisessä sekä luun uudismuodostuksessa ja aineenvaihdunnassa. Yhdessä magnesiumin kanssa D-vitamiini edistää luuston pysymistä normaalina. D-vitamiini on myös tärkeä ihmisen vastustuskyvylle ja sen saanti korostuu vanhemmilla henkilöillä, joilla D-vitamiinin tuotanto iholla ja sen imeytyminen heikentyvät.

 

Tuotetiedot: 64 kapselia, suositeltu päiväannos 2–4 kapselia.

 

Ravintosisältö Per 2–4 kapselia

Omega-3-rasvahappoja, josta600–1200 mg

- DHA200–400 mg

- EPA300–600 mg

D3-vitamiini8–16 μg (160–320 %x)

Magnesium300–600 mg (80–160%X)

X % vuorokautisen saannin vertailuarvosta

* Perceptor, Axellus konseptitesti +50 kohderyhmässä Suomessa 12/2013, n=231

Aiheet

Kategoriat


Orkla Health, aiemmin Axellus Oy, on Suomen johtava terveystuotteiden markkinoija ja alan vastuullinen kehittäjä. Tarjoamme helppokäyttöisiä ja terveyttä edistäviä tuotteita ja palveluita pohjoismaiseen ravitsemusosaamiseemme perustuen.



Yhteyshenkilöt

Nina Olin

Nina Olin

Lehdistön yhteyshenkilö HR- ja viestintäjohtaja 0505727470
Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö 0503053057

Liittyvä sisältö

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi