Ohita
Pehmeä, sitruunanmakuinen Möller-kalaöljy

Tiedote -

Pehmeä, sitruunanmakuinen Möller-kalaöljy

Möllerin ainutlaatuisessa kalaöljytuotteessa ei ole öljymäistä koostumusta eikä kalan makua.

Paha maku ja öljyinen koostumus ovat yleisimpiä syitä, miksi osa kuluttajista ei halua käyttää omega-3- ja kalaöljyvalmisteita. Monet kalaöljykapseleita käyttävistä kuluttajista kokevat kapselit isoiksi, minkä lisäksi osa kärsii niiden käytön jälkeisestä röyhtäilystä.

Möllerin ratkaisu haasteeseen on sitruunalta maistuva Möller Omega Twist, jossa ei ole kalaöljytuotteille tyypillistä öljymäistä koostumusta. Hyvän makunsa ja sametinpehmeän koostumuksensa ansiosta Omega Twist sopii koko perheelle. Orkla Healthin suorittamassa makutestissä uutuustuote sai kuluttajilta arvosanan 4,4 asteikolla 1-5.*

Suositusten mukaan omega-3-rasvahappoja (EPA+DHA yhteensä) tulisi saada vähintään 250 mg päivässä. Yksi lusikallinen (10 ml) Möller Omega Twistiä sisältää lähes 1000 mg omega-3-rasvahappoja, joista DHA ja EPA yhteensä 730 mg. DHA ja EPA (250 mg/vrk) edistävät sydämen toimintaa. DHA (250 mg/vrk) on tärkeä aivojen toiminnalle ja näkökyvylle.

Omega-3-rasvahapoilla on merkittävä vaikutus lasten aivojen kehittymiseen sekä jo sikiövaiheessa että ensimmäisinä elinvuosina. Tutkimusten mukaan riittävä rasvahappojen saanti vaikuttaa positiivisesti muun muassa kognitiiviseen toimintaan eli esimerkiksi havaintokykyyn, muistiin, ajatteluun, kielenkäyttöön ja oppimiseen. Kaikki lapset eivät kuitenkaan pidä kalasta tai heidän on vaikea niellä tavallisia omega-3-kapseleita. Hyvänmakuisen ja helposti nautittavan Möller Omega Twistin avulla on helppoa varmistaa koko perheen päivittäinen, riittävä omegakolmosten saanti.

Aiheet

Kategoriat


Orkla Health, aiemmin Axellus Oy, on Suomen johtava terveystuotteiden markkinoija ja alan vastuullinen kehittäjä. Tarjoamme helppokäyttöisiä ja terveyttä edistäviä tuotteita ja palveluita pohjoismaiseen ravitsemusosaamiseemme perustuen.



Yhteyshenkilöt

Nina Olin

Nina Olin

Lehdistön yhteyshenkilö HR- ja viestintäjohtaja 0505727470
Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö 0503053057

Liittyvä sisältö

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi