Ohita
Möller on tuonut markkinoille entistä vastuullisempia uutuuksia
Möller on tuonut markkinoille entistä vastuullisempia uutuuksia

Tiedote -

Möller panostaa vastuullisuuteen lanseeraamalla MSC-merkityn omega-3 -uutuussarjan

Möllerin uusi omega-3 -sarja sekä Möller Kalanmaksaöljykapseli ovat MSC-sertifioituja ja niiden pakkaukset ovat 98 % kierrätysmuovia. Möller-valikoimaan kuuluu nyt myös toivottu Vegaani Omega-3 + D-vitamiini -ravintolisä.

Möller on tuonut markkinoille entistä vastuullisempia uutuuksia, joissa on panostettu terveyden lisäksi erityisesti ympäristöön ja kalakantojen hyvinvointiin. Kaikkien Möller-tuotteiden valmistuksessa käytetään vain elinvoimaisia kalakantoja, joita ei ylikalasteta. Möllerin uuden omega-3 -tuotesarjan vastuullisuus on lisäksi varmistettu MSC-merkillä, mikä kertoo kuluttajalle, että tuotteen kala on aina villiä, vastuullista ja jäljitettävissä. Uudet pakkaukset on valmistettu 98 % r-PET-kierrätysmuovista.

Tuotesarjaan kuuluvat Möller Energia & elinvoimaMöller Lihakset & nivelet sekä Möller Iho & hiukset

”Uusi Möller omega-3 -sarja sisältää tärkeitä pitkäketjuisia omega-3-rasvahappoja sekä tarkoin valittuja vitamiineja ja kivennäisaineita yksilöidyille kohderyhmille. MSC-merkki ja ympäristöä vähemmän kuormittavan kierrätysmuovin käyttö pakkauksessa tekevät tuotteista myös entistä vastuullisempia”, kertoo Möllerin Brand Manager Anu Tuominen.

Uutta on myös omega-3-rasvahappoja sekä A- ja D-vitamiinia sisältävä Möller Kalanmaksaöljykapseli, jonka kalanmaksaöljy on peräisin vastuullisesti pyydetystä norjalaisesta turskasta. Tämäkin uutuuspurkki on valmistettu 98 % kierrätysmuovista.

”Kuten Möller Kalanmaksaöljyn, myös uutuuskapselin kalanmaksaöljy saadaan sivutuotteena Luoteis-Norjassa kalastetusta elinvoimaisesta turskakannasta. Möllerin kalanmaksaöljyä on tuotettu alueella jo yli 150 vuoden ajan”, Tuominen kertoo.

Yli 20 vuotta kestävien kalakantojen ja merten hyvinvoinnin edistämiseksi työskennelleessä Marine Stewardship Councilissa (MSC) Möller-uutuudet on otettu ilolla vastaan.

”Taistelu ylikalastusta vastaan olisi paljon suurempi haaste ilman yhteistyökumppaniemme panosta. Olemme todella iloisia, että Orkla näyttää esimerkkiä muille sitoutumalla käyttämään kestävistä kalastusyrityksistä peräisin olevaa kalaöljyä uusissa Möller-kapseleissa, Möller Kalanmaksaöljyllähän on ollut MSC-sertifikaatti jo vuodesta 2018. Valitsemalla tuotteita, joista löytyy sininen MSC-merkki, meistä jokainen voi olla mukana torjumassa liikakalastusta ja suojelemassa merten hyvinvointia”, kertoo MSC Suomen markkinointi- ja viestintäpäällikkö Johanna Vepsä.

Vegaaninen Möller sisältää levästä valmistettuja omega-3-rasvahappoja ja D-vitamiinia

Kalasta ja kalaöljystä saatavat EPA ja DHA ovat pitkäketjuisia omega-3-rasvahappoja, joilla on elintärkeitä tehtäviä. Kasviperäinen omega-3, jota saadaan muun muassa rypsiöljystä, on lyhytketjuinen rasvahappo, josta muodostuu elimistössä EPA:a ja erityisesti DHA:a vain vähäisissä määrin. EPA:n ja DHA:n saantia turvaavatkin kalan ja kalaöljyn käyttö, mikä puolestaan on haastavaa vegaaniruokavaliota noudattaville.

Uudessa Möller Vegaani Omega-3 + D3-vitamiini -ravintolisässä on kasviperäinen kapselikuori ja mikrolevästä fermentointiprosessin avulla valmistettua DHA-leväöljyä sekä hieman EPA:a. 

”Myös tuotteeseen lisätty D3-vitamiini on levästä saatua, kasviperäistä D3-vitamiinia. Innovatiivinen tuote tarjoaa vihdoin toivotun vegaanisen vaihtoehdon tärkeille omega-3-rasvahapoille,” Tuominen kertoo.

Möller Vegaani Omega-3 + D3-vitamiini on saatavilla apteekeista ja Möller Kalanmaksaöljykapseli päivittäistavarakaupoista. Möller Energia & elinvoima, Möller Lihakset & nivelet ja Möller Iho & hiukset ovat saatavilla apteekeista ja päivittäistavarakaupoista.

  • Möller Energia & elinvoima sisältää omega-3-rasvahappoja (EPA ja DHA), ginsengiä sekä B-, C- ja D-vitamiineja. Ginseng auttaa edistämään elinvoimaa ja C-vitamiini vähentämään väsymystä ja uupumusta.
  • Möller Lihakset & nivelet sisältää omega-3-rasvahappoja (EPA ja DHA), inkivääriä, magnesiumia, mangaania sekä C- ja D-vitamiineja. Magnesium edistää lihasten toimintaa. C-vitamiini tukee kollageenin muodostumista rustojen toimintaa varten. Rustoa on kaikissa nivelpinnoissa.
  • Möller Iho & hiukset sisältää omega-3-rasvahappoja (EPA ja DHA), sinkkiä, biotiinia, seleeniä, peltokorteuutetta sekä C-vitamiinia. Sinkki ja biotiini edistävät ihon ja hiusten pysymistä normaaleina.
  • Möller Kalanmaksaöljykapseli sisältää omega-3-rasvahappoja (EPA ja DHA) sekä A- ja D-vitamiineja.
  • Möller Vegaani Omega-3 + D3-vitamiini sisältää kasviperäisiä omega-3-rasvahappoja (EPA ja DHA) ja D3-vitamiinia levästä.

Lisätietoja ja tuotekuvat:

Viestintäasiantuntija Eine Alho, eine.alho@orkla.fi 

Aiheet

Kategoriat


Orkla on Pohjoismaiden suurin päivittäistavarakaupan tuotemerkkien toimittaja. Edustamme Suomessa yli 70 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen. Yhteyshenkilöt

Nina Olin

Nina Olin

Lehdistön yhteyshenkilö HR- ja viestintäjohtaja 0505727470
Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö 0503053057

Liittyvä sisältö

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi