Ohita
Orklalla terveystuotekategoriaan ja sen vastuullisuuteen on panostettu pitkään
Orklalla terveystuotekategoriaan ja sen vastuullisuuteen on panostettu pitkään

Tiedote -

”Hyvänmakuisten vitamiinituotteiden kehittäminen on usein pitkä prosessi” – tutustu Orkla Caren loppuvuoden uutuuksiin

Orkla Care Finlandin marraskuun uutuuksista löytyy Möllerin omega-3-valmiste silmille & näkökyvylle, Sana-solin Vitabons Sinkki C+D vastustuskyvylle sekä vegaaninen Maxim MIGHTY -proteiinipatukka. Orklalla terveystuotekategoriaan ja sen vastuullisuuteen on panostettu pitkään.

Orkla Caren valikoimiin kuuluu noin 50 ravintolisätuotetta, joiden tuotekehitykseen ja vastuulliseen valmistustapaan on panostettu vuosikymmenten ajan. Ympäristölle parempien pakkausmateriaalien ja tuoteinnovaatioiden lisäksi vitamiinien nauttimisesta on haluttu tehdä mahdollisimman helppoa kaikenikäisille suomalaisille.

”Olemme tehneet Orkla Carella pitkään töitä sen eteen, että omasta ja läheisten terveydestä huolehtiminen olisi arjessa mahdollisimman helppoa. Esimerkiksi Sana-solin valikoimasta löytyy niin helposti nieltäviä pisaranmallisia tabletteja kuin hyvänmakuisia pureskeltavia vitamiineja. Tähän päälle tulevat vielä poretabletit ja nestemäiset vitamiinit”, kertoo markkinointijohtaja Marita Hanhineva.

Upea Orkla Care -innovaatio on esimerkiksi vuosi sitten lanseerattu tähdenmuotoinen Sana-sol Vitabons, markkinoiden ensimmäinen aikuisille suunnattu pehmeä ja pureskeltava vitamiinisarja, joka täydentyi loppuvuodesta ananaksenmakuisella Vitabons Sinkki+C+D -tuotteella. Toinen Sana-sol -uutuus on appelsiinimakuinen poretabletti Sana-sol Sinkki+C-vitamiini. Molemmat uutuudet sisältävät D-vitamiinia, joka vahvistaa vastustuskykyä eli edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

”Aikuisten pehmeät ja pureskeltavat vitamiinit ovat olleet maailmalla iso menestys, ja oli hienoa tuoda vastaava tuote ensimmäisenä valmistajana myös meille Suomeen. Uusien tuotemuotojen lanseeraaminen vitamiinikategoriassa vaatii aikaa ja on usein pitkä prosessi, ja olemme lopputuloksesta enemmän kuin ylpeitä”, Hanhineva kertoo.

Vitabons-sarja on innovatiivinen myös pakkausrintamalla, sillä kauniit ja läpinäkyvät purkit on valmistettu 100 % r-PET-kierrätysmuovista.

Möllerin uusi omega-3-sarja on suunniteltu yksilölliseen hyvinvointiin

Alkuvuodesta lanseerattu Möllerin omega-3-sarja sisältää tärkeitä pitkäketjuisia omega-3-rasvahappoja sekä tarkoin valittuja vitamiineja ja kivennäisaineita yksilöidyille kohderyhmille. Tuotesarjan Möller Lihakset & nivelet sekä Möller Iho & hiukset saavat marraskuussa rinnalleen Möller Silmät & näkökyky -tuotteen, joka sisältää omega-3-rasvahappoja, luteiinia, zeaksantiinia, sinkkiä ja D-vitamiinia. Sekä sinkki että omega-3 rasvahappojen DHA (250 mg/vrk) edistävät normaalia näkökykyä.

Möllerin omega-3-tuotesarjan vastuullisuus on varmistettu MSC-merkillä, mikä kertoo kuluttajalle, että kalaöljyn raaka-aineena käytetty kala on aina villiä, vastuullista ja jäljitettävissä. Pakkaukset on valmistettu 98 % r-PET-kierrätysmuovista.

Suosittuun Maxim HERO-sarjaan vegaaninen proteiinipatukka

Orklan vegaanisten tuotteiden valikoima laajenee entisestään, kun Maxim MIGHTY Vegan Crunchy Brownie saapuu kauppoihin. Vegaanisessa proteiinipatukassa on vastustamattoman suklainen brownien maku ja herkullinen koostumus.

Tuote sisältää 17 grammaa proteiinia, ja se on valmistettu ilman lisättyä sokeria sekä ilman palmuöljyä. Tuotteessa on pieni määrä luontaisia sokereita. Maxim MIGHTY Vegan -proteiinipatukka sopii sekä syötäväksi treenin jälkeen että terveelliseksi välipalaksi vaikkapa töissä.


Aiheet

Kategoriat


Orkla on Pohjoismaiden suurin päivittäistavarakaupan tuotemerkkien toimittaja. Edustamme Suomessa yli 70 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen. Yhteyshenkilöt

Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö 0503053057

Liittyvä sisältö

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi