Ohita
Orkla Suomen syksyn uutuudet

Tiedote -

Orkla Suomen syksyn uutuudet

Alkusyksy tuo kauppoihin herkullisia uutuustuotteita Orkla Suomen tuotemerkeiltä. Pandan Ahaa, Juhuu ja Tadaa -suklaapussit kutsuvat herkuttelemaan, Kartanon maalaisperunalastuissa maistuu kantarelli ja Kantolan esittelee uuden leivontaakin soveltuvan voileipävohvelin. Paulúnsin runsaskuituinen uutuusgranola tukee vatsan hyvinvointia ja Risifrutin ystävät pääsevät maistelemaan vierailevaa makua mangoa.

Pandan syksyn makeat uutuudet

Panda toi alkusyksystä kauppoihin uudet Panda Palat -suklaapussit. Kolme erilaista pussia esittelevät erilaisen rakenteen ja makumaailman omaavia suupalan kokoisia suklaamakeisia.

Panda Palat Ahaa Suklaacrisp (120 g), kotimaisia ikonisia suklaakonvehteja rapealla tryffelisydämellä.

Panda Palat Juhuu Rapea tuplasuklaapallo (100 g), valko- ja maitosuklaalla kuorrutettuja riisi- ja maissimuropalloja.

Panda Palat Tadaa Suolainen karamelli suklaapala (120 g), puolipallon muotoisia täytesuklaita suolaisen karamellin makuisella täytteellä.

Kartanon tuo kantarellin sipsipussiin

Kartanon maalaisperunalastut saavat herkullisen uutuusmaun Kantarelli. Kotimaisista perunoista tehdyissä gluteenittomissa maalaissipseissä maistuu kantarellin lisäksi ruskistettu voi. Kartanon Kantarelli maalaisperunalastut (180 g) ovat saatavissa 1.10.2024 alkaen.

Kartanon perunalastut saavat syksyn aikana uudenlaiset pakkaukset uudistetulla ilmeellä. Päivitetty pakkaus säilyttää sipsin rapeana entistäkin pidempään. Uudistunut pussi lajitellaan muovien joukkoon.

Kantolan Voileipävohveli Cracker on kotikeittiön uusi luottotuote

Kantolan Voileipävohveli Crackerit (170 g) ovat ohuita ja monikäyttöisiä arkikeksejä. Rapea voileipävohveli toimii erinomaisesti välipalana, jonka voi päällystää haluamallaan tavalla joko suolaisella tai makealla päällysteellä. Voileipävohveli sopii erinomaisesti juustojen kanssa nautittavaksi ja se taipuu myös leivontaan rapeaa rakennetta antamaan. Kantolan Voileipävohveli Crackerit ovat saatavilla 1.9.2024 lähtien.

Paulúnsin uutuusgranola on runsaskuituinen vatsan ystävä

Paulúns Paahdettu kaura ja pellavasiemen -granola (450 g) sisältää suuria ja rapeita paloja, jotka on valmistettu kaurasta, kookoksesta ja pellavansiemenistä. Kanelilla maustettu uutuusgranola yhdistää erittäin ravitsevat ainesosat sekä herkullisen maun ilman lisäaineita.

Paulúns Paahdettu kaura ja pellavasiemen -granolassa on runsaasti kaurajyvän kuitua, joka auttaa vatsan ja suoliston hyvinvoinnissa. Uutuusgranola on saatavilla 1.8.2024 lähtien.

Risifrutti® mango vastaa kuluttajien toiveisiin

Risifrutti® mango (175 g) on herkullinen välipala, jossa yhdistyy aromikkaan hedelmäinen mangokastike sekä kermaisen vaniljainen riisivanukas. Mango on yksi toivotuimmista mauista riisivanukkaisiin. Uutuus on Risifrutti-sarjan vieraileva maku, ja se on markkinoilla vain rajoitetun ajan 1.9.2024 lähtien.

Kuvia: https://mediapankki.orklasuomi.fi/l/6mQC5Ds82vSf

Lisätietoja: Lotta Roitto, viestintäpäällikkö, Orkla Suomi, lotta.roitto@orkla.fi, 040 747 0871

Aiheet

Kategoriat


Orkla Suomi tuo suomalaisiin koteihin laadukkaita ja maukkaita ruoka-, snacks- sekä makeistuotteita niin arkeen kuin juhlaan. Yli 20 tuotemerkkiimme kuuluvat muun muassa Taffel, Panda, Felix, Grandiosa, Oolannin ja Kantolan. Valmistamme suklaa- ja lakritsituotteita Vaajakoskella ja perunatuotteita Ahvenanmaan Haraldsbyssä. Vuonna 2023 Orkla Suomi työllisti noin 440 henkilöä ja liikevaihtomme oli 270 miljoonaa euroa. Orkla Suomi Finland Oy Ab on osa Orkla-konsernia, joka on listattu Oslon pörssiin.



Yhteyshenkilöt

Nina Olin

Nina Olin

Lehdistön yhteyshenkilö HR- ja viestintäjohtaja Orkla Suomi 050 572 7470
Lotta Roitto

Lotta Roitto

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäpäällikkö Orkla Suomi 040 747 0871

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland

Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi