Ohita
Orkla Suomen uutuuksissa kasvipohjaisia herkkuja ja supermyslejä
Orkla Suomen uutuuksissa kasvipohjaisia herkkuja ja supermyslejä

Tiedote -

Orkla Suomen uutuuksissa kasvipohjaisia herkkuja ja supermyslejä

Orkla Suomi kasvattaa kasvipohjaisten tuotteiden valikoimaansa uudella Frankful-brändillä sekä NATURLI’n jäätelötuutilla ja hampurilaispihvillä. Paulúnsin supermyslit ja granolat saavat raikkaita uusia makuja.

NATURLI’ tuo pakastevalikoimaansa uusia 100 % kasvipohjaisia tuotteita – vegaanisen jäätelötuutin ja hampurilaispihvin. Salty Caramel Soft Core -jäätelötuutissa on toffeesydän, sen vohveli on valmistettu maissista ja kuorrutettu sisältä suklaalla. Tuutit ovat gluteenittomia, yksi pakkaus sisältää neljä tuuttia.

NATURLI’ Burgers -hampurilaispihvi on soijapohjainen ja sijoittui kärkeen kasviproteiinipihvejä arvioivassa kuluttajatestissä*. Kuluttajat pitivät testissä erityisesti pihvin mausta, mausteisuudesta, houkuttelevasta ulkonäöstä ja mehevyydestä. NATURLI’ Burgers -pakkaus sisältää 2 pihviä, ja pihvit ovat heti valmiita käytettäväksi pakkasesta.

Uuden Frankful-brändin valikoimiin kuuluu herkullisia, ilmastofiksuja ja helppokäyttöisiä texmex-ruokia. Kerroimme tuoteuutuuksista tarkemmin omassa tiedotteessa.

Taffelin popcornit sukelsivat Pandan suklaaseen, Lakumix-pussi uudistui

Suosittu Panda Lakumix -sarja täydentyi uudella maulla, Lakumix Toffeella. Mixistä löytyy toffeeta ja lakua kuudessa jännittävässä muodossa, jokaiselle toffeen ja lakun ystävälle takuulla jotakin. Kaikki Lakumix -pussit saivat lisäksi uuden ilmeen – pussit on nyt varustettu suuremmilla ikkunoilla, joista näkee helpommin herkullisen sisällön, ja makeisia on pussissa myös enemmän.

Jos olet poppareiden ystävä, Taffel Popcorn Choco on uutuus sinua varten! Taffel Choco Chips -sarjan uusimmassa tulokkaassa popcornit ovat sukeltaneet herkulliseen Panda-suklaaseen – suolaisen ja rapean popcornin liitto pehmeän maitosuklaan kanssa on vastustamaton.

Paulúns-tuotteet ovat täynnä makua, ilman lisättyä sokeria

Paulúns kasvattaa mysli-. ja granolavalikoimaansa kolmella uudella tuotteella.Paulúns Mansikka ja Vadelma Supermysli on täysjyväviljapohjainen, kuivattuja mansikan ja vadelman paloja sisältävä supermysli, jolle lisähöysteen antaa hibiskusuute. Paulúns Mango ja Kookos Supermysli on myös täysjyväviljapohjainen ja sisältää kuivattuja mangonpaloja ja kookosta. Myslin kauniin keltaisen värin salaisuus on kurkuma.

Paulúns Mustikka ja Sitruuna Granola on raikas ja uudenlainen makuyhdistelmä, jossa suomalaisten rakastama mustikka yhdistyy sopivan kirpeään sitruunaan. Kaurapohjainen muromysli sisältää monipuolisesti kuitua ja kivennäisaineita. Kaikki Paulúns-tuotteet on valmistettu ilman lisättyä sokeria.

Grandiosalta uusi BigOne-pannupizza ja Abbalta valmis kastike kalalle

Grandiosa BigOne -pannupizzojen tuoteperheeseen lanseerataan tuhti ja herkullinen uutuus, Grandiosa BigOne Meat Lovers. Pizzan täytteenä on jauhelihaa, chorizomakkaraa, kinkkua sekä mozzarellaa ja edamjuustoa. Reilun kokoinen (580 g) pizza sammuttaa isonkin nälän tai sen voi jakaa kaverin kanssa. Grandiosa BigOne -sarjan uudistunut, entistäkin ilmavampi ja herkullisempi pohja sekä suussa sulavat täytteet tekevät Meat Loversista vastustamattoman herkun.

Abba Katkarapu-tillikastike on valmis kalakastike, josta saat helposti vaihtelua kalaruokiin, tekipä mielesi sitten uunikalaa, paistettua kalaa tai vaikka kalakeittoa. Lämmitä ja tarjoile kalan tai pastan kanssa tai kaada kastike uunivuokaan kalan päälle ja kypsennä uunissa. Laktoositon ja gluteeniton kastike on maustettu tillillä ja katkaravulla, ja se löytyy kaupan kylmähyllystä.

*Kasviproteiinipihvien mieltymystutkimus n= 62, Aistila 9/2020

Lisätietoja: Viestintäasiantuntija Minna Miettinen, minna.miettinen@orkla.fi

Aiheet

Kategoriat


Orkla on Pohjoismaiden suurin päivittäistavarakaupan tuotemerkkien toimittaja. Edustamme Suomessa yli 70 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen. 



Yhteyshenkilöt

Nina Olin

Nina Olin

Lehdistön yhteyshenkilö HR- ja viestintäjohtaja 0505727470
Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö 0503053057

Liittyvä sisältö

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi