Ohita
Orkla Suomi tuo texmex-hyllyyn uuden ilmastofiksun ja vegaanisen Frankful-brändin
Orkla Suomi tuo texmex-hyllyyn uuden ilmastofiksun ja vegaanisen Frankful-brändin

Tiedote -

Frankfulin ilmastofiksut texmex-ruoat kauppoihin maaliskuussa

Orkla Suomi tuo texmex-hyllyyn uuden ilmastofiksun ja vegaanisen Frankful®-brändin, jonka valikoimiin kuuluu 12 eri tuotetta tortilloista dippeihin, salsoihin ja kasviproteiineihin. Kaikki tuotteet on kehitetty niin, että niistä jäisi mahdollisimman pieni hiilijalanjälki, mutta mausta ei ole tingitty tippaakaan. Tätä texmex-ruokaa onkin helppo rakastaa!

Rapeita tortillalastuja hävikkitaikinasta

Frankfulin pehmeä vehnästä valmistettu tortillalettu, Frankful® Soft Tortilla, on pakattu kätevään uudelleensuljettavaan pakkaukseen, jotta kotitalouksien ruokahävikkiä syntyisi vähemmän. Kuten kaikkien Frankful-tuotteiden, myös tortillalettujen pakkaukseen on merkitty tuotteen hiilijalanjälki. Hiilijalanjäljen laskelmissa on huomioitu koko tuotantoketju aina raaka-aineiden tuotannosta tuotteiden valmistukseen ja kuljetukseen.

Ihanan rapeita Frankful-vehnätortillalastuja on saatavilla kolmea eri makua, perinteinen Salted, Chili ja Vegan Ch**se. Kaikki vehnätortillalastut on valmistettu ylijääneistä tortilloista, hävikin minimoimiseksi tuotannossa. Tortillalastupussien pienempi pakkauskoko (125 g) auttaa puolestaan hävikin ehkäisemisessä kotona.

Vegaaninen juustokastike ja herkullisen ilmastofiksu salsa

Dippaukseen ja tacojen tai tortillojen täytteeksi on vihdoin saatavilla myös vegaaninen juuston makuinen kastike, Frankful® Vegan ch**se. Tuote on kasvipohjaisten ruokien valikoimaan kovasti toivottu ja saavuttanut naapurimaassamme Ruotsissa suuren suosion. Dippikastike on gluteeniton ja laktoositon.

Täydellisen texmex-aterian perusta ovat mausteiset tacokastikkeet ja salsat. Frankfulin kastikevalikoimaan kuuluu sekä miedompi Frankful® Taco sauce Medium että jalapenosta tulisuutta saanut Frankful® Taco sauce HotFrankful® Tango apple salsa on puolestaan maukas ja hedelmäinen kastike, jossa makua tuo perinteisen ananaksen sijaan ilmastojäljeltään pienempi omena. Kastikepurkkien koot on haluttu pitää sopivan pieninä, jotta texmex-pöydälle tyypilliseltä salsahävikiltä vältyttäisiin. Salsakastikkeet eivät sisällä säilöntäaineita tai lisättyä sokeria.

Frankfulin kasvijauhiksella pieni ilmastojälki

Pakastealtaasta löytyvä vegaaninen jauhis Frankful® Veggie Mince on valmistettu herneproteiinista ja maustettu Frankfulin herkullisella tacomausteella. Kaikki Frankful-tuoteperheen tuotteet on suunniteltu pienentämään ruoan ympäristövaikutusta, ja tällä kasvipohjaisella tuotteella onkin perinteistä jauhelihaa huomattavasti pienempi ilmastojälki.* Veggie Mince on valmis käytettäväksi ja lämmitettäväksi suoraan pussista, se sisältää runsaasti proteiinia ja on gluteeniton sekä laktoositon.

Frankful® Vegan grated ch**se on ainutlaatuinen uutuus – juustoraasteen tapaan käytettävä ja täyteläisen makuinen, kookosöljystä valmistettu vegaaninen raaste. Tuote sulaa täydellisesti ja on helppokäyttöinen, voit ottaa pakkasesta vain tarvitsemasi määrän ja ehkäistä samalla omaa ruokahävikkiä.

Frankful® Luomu tacomausteseos on kehitetty mausteeksi erityisesti kasvisproteiinituotteille, mutta se sopii hyvin myös perinteisen jauhelihan maustamiseen. Mausteseos ei sisällä lisättyä sokeria.

Suurin osa 1.3. kauppoihin saapuvista Frankful-uutuuksista löytyy texmex-hyllystä, tortillan täytteet löydät pakasteosastolta. Lue lisää Frankfulista aiemmasta tiedotteestamme: Ruoka mitä rakastat! Frankful on texmex-ruokaa isolla T:llä ja pienellä ilmastojäljellä

*Ruotsissa valmistettavan tuotteen ilmastojälki on paikallista jauhelihaa 95 % pienempi.

Toimittajat ja vaikuttajat voivat tilata Frankful®-uutuustuotenäytteitä tämän linkin kautta 9.3. mennessä.

Lisätietoja:

Marketing Manager Vesa Vainio, vesa.vainio@orkla.fi

Aiheet

Kategoriat


Orkla on Pohjoismaiden suurin päivittäistavarakaupan tuotemerkkien toimittaja. Edustamme Suomessa yli 70 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen. Yhteyshenkilöt

Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö 0503053057

Liittyvä sisältö

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi