Ohita
Painija Petra Ollin valinta on Maxim-urheiluravinteet

Tiedote -

Painija Petra Ollin valinta on Maxim-urheiluravinteet

MM-hopeamitalisti, painija Petra Olli valitsi Maxim-urheiluravinteet ja BCAA:ta sisältävän TRUE-latausjuoman urheiluravitsemuksen kumppaneiksi. Tuotteet ovat jatkossa keskeisessä osassa Rion kisalipun lunastaneen urheilijan harjoittelua ja kilpailemista.

"Olemme iloisia saadessamme Petra Ollin Maxim- ja TRUE-tiimeihimme. Petra on jo useamman arvokisamitalin voittajana yksi Suomen nuorista urheilijoista maailman huipulla ja erityisesti naispainijana kiinnostava", toteaa Maximia ja TRUE:ta edustavan Orkla Health Oy:n markkinointipäällikkö Marita Hanhineva.

"Haluamme yhteistyön olevan molemminpuolista vuorovaikutusta, ja suhtaudumme suurella mielenkiinnolla painin urheiluravitsemukselle asettamiin vaatimuksiin sekä voiman että kestävyyden suhteen", Hanhineva jatkaa.

"Hienoa saada Maxim ja TRUE yhteistyökumppaneiksi! Ammattilaistasolla urheiluravinteet ovat välttämättömiä niin harjoittelun, kisaamisen kuin palautumisenkin tukena", Petra Olli kertoo. "Vuoden vaihteen jälkeen suuntaan leirille Yhdysvaltoihin, ja seuraavat arvokisat ovat maaliskuussa Riikassa Latviassa, jossa kilpaillaan painin Euroopan mestaruudesta."

Maxim-urheiluravinteita käyttävät myös monet muut menestyneet urheilijat sekä joukkueet. Muun muassa ampumahiihtäjä Kaisa Mäkäräisen valinta on ollut Maxim jo vuodesta 2007 alkaen. Maxim-tiimiin kuuluvat myös kilpakävelijä Jarkko Kinnunen, Suomen Hiihtoliiton maajoukkue sekä salibandyjoukkue Westend Indians.

#MaximSuomi, #TrueT

Linkit

Aiheet

Kategoriat


Orkla Health, aiemmin Axellus Oy, on Suomen johtava terveystuotteiden markkinoija ja alan vastuullinen kehittäjä. Tarjoamme helppokäyttöisiä ja terveyttä edistäviä tuotteita ja palveluita pohjoismaiseen ravitsemusosaamiseemme perustuen.



Yhteyshenkilöt

Nina Olin

Nina Olin

Lehdistön yhteyshenkilö HR- ja viestintäjohtaja 0505727470
Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö 0503053057

Liittyvä sisältö

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi