Ohita
Pandan joulun herkulliset uutuudet ja rakastetut klassikot

Tiedote -

Pandan joulun herkulliset uutuudet ja rakastetut klassikot

Panda tuo joulusesonkiin kolme uutta konvehtimakua, joista löytyy myös vegaaniruokavalioon sopivaa herkuteltavaa. Uutuuksien lisäksi Pandan ikoniset klassikkotuotteet ovat erottamaton osa suomalaisten jouluperinteitä myös tänä vuonna.

Kolme konvehtiuutuutta loppuvuoden herkkuhetkiin

Pandan uutuuskonvehdit tarjoavat vastustamattomia makuyhdistelmiä. Kolme uutta kääreellistä konvehtipakkausta vievät suoraan joulun makumaailmaan:

Kermainen vanilja (280 g) on täydellinen yhdistelmä sileää maitosuklaata ja kermaista vaniljatryffeliä.

Suolainen karamelli (280 g) tarjoaa koukuttavan yhdistelmän makeaa maitosuklaata ja suolaista kinuskia.

Appelsiinikrokantti (280 g) on raikas vegaaninen vaihtoehto, jossa aito appelsiini ja rapea krokantti yhdistyvät suklaan kanssa. Vegaanisessa suklaassa on käytetty riisijuomaa. Miellyttävä appelsiinin maku tulee tuotteen valmistukseen käytetystä aidosta appelsiinimehusta ja hedelmälihasta.

Pandan klassikkotuotteet tekevät joulun

Juhlapöydän konvehdit ovat kuuluneet suomalaisten jouluun jo yli 50 vuoden ajan. Ikonisen aseman suomalaisten jouluperinteissä saavuttanutta Juhlapöydän konvehtien 300 gramman rasioita valmistetaan vuosittain yli 3 miljoonaa. Juhlapöydän konvehdit on nousseet useissa äänestyksissä suomalaisten suosikkikonvehtirasiaksi. Rasiassa oleva pehmeä toffee -konvehti on puolestaan äänestetty parhaaksi konvehdiksi.

Klassikkoaseman suomalaisten jouluperinteissä ovat saavuttaneet myös Pandan Enkeli suklaapatukat (209 g), Tonttu suklaapatukat (209 g) ja Joulupukki suklaapatukat (209 g).

Vuonna 2021 julkaistun Panda Poro suklaatryffelikonvehdin (280 g) täyteläinen maku on jo vakiinnuttanut paikkansa Pandan suosituimpien joulumakujen joukossa.

Kaikissa Pandan tuotteissa käytetty suklaa on Rainforest Alliance -sertifioitua eikä tuotteiden valmistuksessa käytetä palmuöljyä. Sekä joulun uutuudet että rakastetut klassikot on valmistettu Pandan makeistehtaalla Vaajakoskella.

Pandan uutuuskonvehdit ja joulun klassikot ovat saatavilla syyskuusta alkaen.

Kuvia: https://mediapankki.orklasuomi.fi/l/9JDxMFmcTHC2

Lisätietoja: Lotta Roitto, viestintäpäällikkö, Orkla Suomi, lotta.roitto@orkla.fi, 040 747 0871

Panda
Jo yli satavuotias Panda tunnetaan omintakeisista makeisista, ilahduttavasta asenteesta ja tehtaastaan Jyväskylän Vaajakoskella. Vuosien varrella Panda on valmistanut ikisuosikkeja konvehdeista maukkaimpaan lakritsiin ja rakeisiin sekä yllättäviä innovaatioita porkkanamarmeladista viiden kilon suklaaharkkoon. Makeismatkaa jatketaan tekemällä hyvää ympäristö huomioiden. Suomen lisäksi Pandan tärkeimpiä markkina-alueita ovat Pohjoismaat, Pohjois-Amerikka, Iso-Britannia ja Keski-Eurooppa. Makeistehdas perustettiin vuonna 1920 SOK:n toimesta. Nykyisin Panda on osa Orkla Suomea.

Aiheet

Kategoriat


Orkla Suomi tuo suomalaisiin koteihin laadukkaita ja maukkaita ruoka-, snacks- sekä makeistuotteita niin arkeen kuin juhlaan. Yli 20 tuotemerkkiimme kuuluvat muun muassa Taffel, Panda, Felix, Grandiosa, Oolannin ja Kantolan. Valmistamme suklaa- ja lakritsituotteita Vaajakoskella ja perunatuotteita Ahvenanmaan Haraldsbyssä. Vuonna 2023 Orkla Suomi työllisti noin 440 henkilöä ja liikevaihtomme oli 270 miljoonaa euroa. Orkla Suomi Finland Oy Ab on osa Orkla-konsernia, joka on listattu Oslon pörssiin.

Yhteyshenkilöt

Nina Olin

Nina Olin

Lehdistön yhteyshenkilö HR- ja viestintäjohtaja Orkla Suomi 050 572 7470
Lotta Roitto

Lotta Roitto

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäpäällikkö Orkla Suomi 040 747 0871

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland

Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi