Ohita
Sana-sol tuo markkinoille pehmeät ja pureskeltavat Vitabons-vitamiinit aikuisille

Tiedote -

Sana-sol tuo markkinoille pehmeät ja pureskeltavat Vitabons-vitamiinit aikuisille

Orkla Care Finland tuo loppuvuodesta terveystuotevalikoimaansa aivan uusia tuotteita. Sana-sol lanseeraa suositun Sana-sol Vitanallet -vitamiinin jalanjäljissä pehmeät ja pureskeltavat Vitabons-vitamiinit aikuisille. Toinen uutuus on ainutlaatuinen naisten hyvinvointiin suunnattu Ladyvita-sarja.

Sana-sol Vitabons on uusi pehmeä ja pureskeltava vitamiinisarja aikuisille. Hyvänmakuiset, värikkäät ja tähdenmuotoiset vitamiinit on helppo muistaa ottaa säännöllisesti. Tuoteperheeseen kuuluvat Vitabons Monivitamiini VadelmaVitabons D-vitamiini MangoVitabons C-vitamiini Appelsiini ja Vitabons B12-vitamiini Metsämansikka-punaherukka

Sana-solin valikoimaan on kuulunut jo entuudestaan suosittu Vitanallet, mutta aikuisten pehmeä ja pureskeltava vitamiinisarja on Suomen markkinoilla ensimmäinen. Orkla Care Finlandin terveystuotteiden markkinoinnista vastaava Christian Illman uskoo Vitabonsin näyttävän suuntaa tulevaisuuden ravintolisille ja helpottavan monen suomalaisen vitamiinien nauttimista.

”Aikuisten pehmeät ja pureskeltavat vitamiinit ovat olleet maailmalla iso menestys, ja on hienoa saada vastaava tuote vihdoin myös meille Suomeen. Vitabons tekee vitamiinien ottamisesta helppoa ja miellyttävää – tuotteet ovat todella hyvänmakuisia. Vaikka Vitanallet maistuvat myös monelle vanhemmalle, suosittelemme aikuisille uusia Vitabons-tuotteita, sillä niiden vitamiinisisällöt ja -pitoisuudet on suunniteltu juuri aikuisille”, Illman kertoo.

Vitabons-sarja ottaa samalla ison harppauksen myös vastuullisempien pakkausten suuntaan, sillä kauniit ja läpinäkyvät purkit on valmistettu 100 % r-PET-kierrätysmuovista.

Ladyvita suomalaisen naisen päivittäiseen hyvinvointiin ja kauneuteen

Ladyvita on yksi Suomen ikonisimmista ravintolisäbrändeistä, ja se on tukenut suomalaisten naisten hyvinvointia jo 20 vuoden ajan. Tänä syksynä Ladyvita tuo markkinoille aikuisille naisille suunnatun tuotesarjan tukemaan sekä kauneutta että hyvinvointia – sarja on ainutlaatuinen ja ensimmäinen laatuaan Suomen markkinoilla.

Tuoteperheeseen kuuluu neljä uutta Ladyvita-ravintolisää: Ladyvita MenoplusLadyvita Uni & balanssiLadyvita Kollageeni ja Ladyvita Hiukset & kynnet sekä kuluttajille jo tuttu Ladyvita Monivitamiini 50+.

”Ladyvita tuo suositun Monivitamiini 50 + -tuotteen rinnalle sarjan, joka huomioi aikuisen naisen hyvinvointia kokonaisvaltaisesti sekä terveyden että kauneuden osalta – tällaiselle sarjalle on ehdottomasti tilaa markkinoilla. Esimerkiksi Ladyvita Kollageeni sisältää kollageeni- ja hyaluronihappoyhdistelmän, joka auttaa vähentämään ihon joustavuuden menetystä, ja Ladyvita Menoplussan puna-apila helpottaa selviytymään vaihdevuosioireista, kuten kuumista aalloista ja yöhikoilusta. Uudesta tuotesarjasta löytyy vaihtoehtoja moniin eri tarpeisiin, kertoo terveystuotteiden Brand Manager Anu Tuominen.

Hyvinvoinnin lisäksi uutuustuotteissa on huomioitu myös ympäristö, sillä Ladyvita-purkit on valmistettu osittain r-PET-kierrätysmuovista. Innovatiivista on myös neliönmallinen pakkaus, joka vie perinteistä pyöreää pakkausta vähemmän tilaa sekä kuljetuksissa että hyllyssä.

Sana-sol Vitabons- ja Ladyvita-tuotteet ovat saatavilla päivittäistavarakaupoista ja apteekeista.

Lisätietoja ja tuotekuvat:

Eine Alho, viestintäasiantuntija, eine.alho@orkla.fi

Aiheet

Kategoriat


Orkla on Pohjoismaiden suurin päivittäistavarakaupan tuotemerkkien toimittaja. Edustamme Suomessa yli 70 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen. Yhteyshenkilöt

Nina Olin

Nina Olin

Lehdistön yhteyshenkilö HR- ja viestintäjohtaja 0505727470
Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö 0503053057

Liittyvä sisältö

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi