Ohita
Kartanon Paahdetut Linssilastut paahdetaan rapeaksi kuumalla suolapedillä ilman rasvaa
Kartanon Paahdetut Linssilastut paahdetaan rapeaksi kuumalla suolapedillä ilman rasvaa

Tiedote -

Vuoden paras uutuus sipsirintamalla – Kartanon tuo kauppoihin ilman rasvaa paahdetun linssilastun

Kartanon Paahdetut Linssilastut on syksyn snacksrintaman ainutlaatuinen uutuus. Linssilastut paahdetaan rapeaksi kuumalla suolapedillä ilman rasvaa, herkullisen makunsa ne saavat huolella valituista mausteista ja ripauksesta laadukasta öljyä.

Kartanon perunalastuja -sarja on ilahduttanut suomalaisia sipsinystäviä jo vuodesta 1995. Nyt Kartanon-sarja saa uuden tuulahduksen linssisipsien maailmasta, kun vähemmän rasvaa sisältävät Kartanon Paahdetut Linssilastut ilmestyvät kauppojen hyllyille. Makuna on kautta aikain suosituin Taffel-maku kermaviili ja sipuli – vegaanisena versiona.

”Linssisipsit ovat olleet viime vuosina huimassa nosteessa, ja me Taffelilla halusimme tuoda tähän kategoriaan jotain aivan uutta. Ilman rasvaa paahdettu Kartanon linssilastu on todella innovatiivinen tuote Suomen markkinoilla, ja sen takana on valtava määrä tuotekehitystyötä", kertoo Taffelin markkinointipäällikkö Petra Väkelä.

Ainutlaatuisessa valmistusmenetelmässä lastut paahdetaan rapeaksi kuumalla suolapedillä, ja öljyä käytetään vain maustamiseen. Paahdetut linssilastut sisältävät yli 60 % vähemmän rasvaa Kartanon perunalastuihin verrattuna ja 30 % vähemmän rasvaa tavallisiin linssisipseihin verrattuna.

”Terveellisemmät snacksit ja etenkin vähärasvaisuus kiinnostavat kuluttajia tällä hetkellä kovasti, ja Kartanon vastaa tähän trendiin aivan upealla tuotteella. Taffel ja Kartanon tunnetaan ennen kaikkea hyvästä mausta ja herkuttelusta, mistä ei ilman rasvaa paahdetuissa linssilastuissa ole tingitty pätkääkään. Kartanon Paahdetut Linssilastut sai erinomaiset arviot makutestissä”, Väkelä kertoo.

Taffel-tehtaan tarvitsema sähkö temmataan tuulesta

Kartanon perunalastuja valmistetaan Ahvenanmaalla kotimaisesta saaristolaisperunasta. Ympäristöasioihin on Orkla Suomen tehtaalla kiinnitetty huomiota pitkään – Suomen ehkäpä vihrein sipsitehdas tuottaa uusiutuvaa energiaa, hyödyntää Ahvenanmaan saariston merituulia ja puhdistaa pesuvetensä paikallisille viljelijöille kasteluvedeksi.

”Vuodesta 2020 kaikki Taffel-tehtaan tarvitsema sähkö on saatu paikallisen energiayhtiön tuottamasta tuulivoimasta. Yhden tuulimyllyn tuottama sähkö kattaa sipsitehtaan koko vuoden sähkön tarpeen. Kartanon perunalastuja on puolestaan valmistettu jo vuosien ajan perunankuorista tuotetun biokaasun voimalla. Kartanon snacksit ovatkin paitsi maistuva myös vastuullinen valinta”, Väkelä sanoo.

Näin toimii kiertotalous Ahvenanmaalla, Taffelin tehtaalla:

Aiheet

Kategoriat


Orkla on Pohjoismaiden suurin päivittäistavarakaupan tuotemerkkien toimittaja. Edustamme Suomessa yli 70 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen. Yhteyshenkilö/-t

Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Viestintäasiantuntija / Communications Specialist Orkla Corporate Communications Finland 0503053057

Liittyvä sisältö

Orkla on Pohjoismaiden suurin päivittäistavarakaupan tuotemerkkien toimittaja

Me Orklalla haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat hyväksi niin ihmisille kuin ympäristölle. Tarjoamme vastuullisia vaihtoehtoja niin arkeen kuin juhlaan.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi