Ohita
Sana-sol Vitanallet jatkaa yhteistä Sairaalaklovnit ry:n kanssa
Sana-sol Vitanallet jatkaa yhteistä Sairaalaklovnit ry:n kanssa

Uutinen -

​Sana-sol Vitanallet jatkaa yhteistyötä Sairaalaklovnit ry:n kanssa

Sairaalaklovnitoimintaa on ollut Suomessa nyt 15 vuotta. Sana-sol Vitanallet jatkaa yhteistä Sairaalaklovnit ry:n kanssa myös juhlavuonna. Sairaalaklovnit kiertävät yliopistollisten sairaaloiden lastenosastolla ilahduttamassa pieniä potilaita.

Sairaalaklovnien toiminta perustuu täysin tuki- ja lahjoitusvaroihin, sillä se on sairaaloille maksutonta.

– Haluamme tukea sairaalaklovnien arvokasta työtä, kertoo Sana-sol-tuotepäällikkö Anu Tuominen. Jokaisesta ostetusta Sana-sol Vitanallet -tuotteesta lahjoitetaan neljä senttiä Sairaalaklovneille.

– Olemme iloisia Vitanallet-kampanjayhteistyön jatkumisesta. Jokainen lahjoitus on meille tärkeä, mutta pidempiaikainen yhteistyö helpottaa taloudellista ennustettavuutta. Sairaalaklovnien tehtävä on tuoda iloa ja hengähdystaukoja sairaaloiden pienimmille potilaille ja heidän perheelleen. Lapsipotilaat voivat olla sairaalassa pitkiäkin aikoja vaikeiden sairauksien vuoksi, kertoo toiminnanjohtaja Aino Viertola Sairaalaklovnit ry:stä.

Sairaalaklovnit toimivat kaikissa yliopistollisia sairaaloissa ja jokaisella paikkakunnalla on oma klovnitiiminsä. Yhteensä punaneniä on 40. Toiveena on kasvattaa toimintaa niin, että klovnitohtorit ehtivät vierailla kaikilla osastoilla, joilla lapsia on potilaina.

SairaalaklovnitSairaalaklovnit ovat ammattitaiteilijoita, jotka ovat erikoistuneet työskentelyyn lasten parissa. He osaavat toimia sairaalassa hienovaraisesti, hoitotoimenpiteitä häiritsemättä. Sairaalassa oleminen ei ole kenenkään mielestä mukavaa, mutta erityisen ikävää se on lapsille. Sairaalaklovnit saavat lapset hetkeksi unohtamaan sairautensa ja antavat luvan hyvälle mielelle ja hulluttelulle keskellä sairaalapäivää.

Sana-sol Vitanallet Sana-sol Vitanallet on päivittäinen vitamiinilisä pehmeässä ja pureskeltavassa muodossa. Tuote sisältää yhdeksää eri vitamiinia. Esimerkiksi D-vitamiini edistää luuston ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. B6-, B12- ja C-vitamiini sekä foolihappo auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. (EU-komission asetus (432/2012) sallittujen terveysväitteiden luettelosta.)

Linkit

Aiheet

Kategoriat

Yhteyshenkilöt

Nina Olin

Nina Olin

Lehdistön yhteyshenkilö HR- ja viestintäjohtaja 0505727470
Eine Alho

Eine Alho

Lehdistön yhteyshenkilö Communications Manager / Viestintäpäällikkö 0503053057

Liittyvä sisältö

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi