Ohita

Uutisarkisto

Orkla Caren markkinointijohtaja Marita Hanhineva bloggaa terveydestä ja ravintolisistä

Lähes 70 % suomalaisista käyttää ravintolisiä säännöllisesti – syitä on yhtä monia kuin meitä kuluttajiakin


Orklan Vastuullisesti hyvää -podcastissa William von der Pahlen ja laillistettu ravitsemusterapeutti Leena Putkonen keskustelevat ravinnosta, ravintolisistä ja terveydestä sekä yksilön että kansanterveyden näkökulmasta. Kuten tiedämme, elintavat vaikuttavat terveyteen ja kansalaisten elintapojen muutos parempaan auttaa terveysriskien minimoinnissa. Hyvä terveys edesauttaa tutkitusti myös parem

Orkla Suomen toimitusjohtaja Pasi Flinkman

Ukrainan sota aiheuttaa merkittäviä haasteita päivittäistavarakaupalle

Kuten koko muu maailma, myös me Orklalla seuraamme Ukrainan kriisiä tarkasti. Me emme voi hyväksyä Venäjän hyökkäystä Ukrainaan ja osallistumme osaltamme demokratian puolustamiseen sekä taloudellisilla pakotteilla että humanitaarisella avulla. Olemme muun muassa lakkauttaneet oman tuotantomme Venäjällä.
Olenkin erittäin ylpeä siitä suuresta auttamisenhalusta, mikä työntekijöissämme ja Orkla-y

Perunankuorista biokaasua ja hävikkikarkit Hukkapussiin – Miten Orklalla taistellaan hävikkiä vastaan?

Perunankuorista biokaasua ja hävikkikarkit Hukkapussiin – Miten Orklalla taistellaan hävikkiä vastaan?

Turhaan tuotettu ruoka kuormittaa sekä ympäristöä että taloutta. Ruokahävikki ja kierrätys ovatkin nyt vastuullisuuden kuuma peruna, ja alan toimijat kilpailevat keskenään antaessaan vinkkejä siitä, miten jokainen meistä voi pienentää omaa hävikkiään. Tämä onkin tärkeä asia, sillä 400-500 miljoonan kilon vuosittaisesta ruokahävikistä 30 % syntyy juuri kotitalouksissa.
Myös teollisuuden osa ruo

Hattu päästä Suomen päivittäistavarakaupalle – koronavuosi osoitti alan ketteryyden ja vastuullisuuden

Hattu päästä Suomen päivittäistavarakaupalle – koronavuosi osoitti alan ketteryyden ja vastuullisuuden

Päivittäistavarakauppaa on alaa heikommin tuntevien keskuudessa pidetty aika perinteisenä, hitaasti uudistuvana ja jopa muutosvastaisena toimialana. Alalla työskentelevät tietävät työn olevan todella innovatiivista ja hyvinkin edistyksellistä tekemistä sekä todella nopeaa reagointia jatkuviin muutoksiin, käsittämättömän suuria datamassoja hyödyntäen.

Orklan viestintäjohtaja Nina Olin

Vastuullisuudella on väliä – mutta sen ei tarvitse olla vaikeaa

​Jos korona-sanan lisäksi saisin valita yhden sanan, joka on kaikkien huulilla, se olisi vastuullisuus. Päättäjät pähkäilevät keinoja, joiden avulla voimme pysäyttää kielteisen ilmastokehityksen. Yrityksille vastuullisuudesta on tullut hygieniatekijä, jota ilman yritys ei voi enää toimia uskottavasti. Myös yksilöiltä odotetaan yhä vastuullisempaa toimintaa ympäristön ja planeetan pelastamiseksi.

Näytä lisää

Edustamme Suomessa yli 60 tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen

Haluamme tehdä elämästä parempaa paikallisilla brändeillä, jotka tuottavat iloa ja ovat vastuullisempia valintoja. Suomessa toimivat Orkla-yritykset edustavat yli 60 rakastettua tuotemerkkiä arjen ja juhlan jokaiseen hetkeen.

Orkla Finland
Äyritie 16
01510 VANTAA
Suomi